"Ko Tu izvēlies notriekt ar auto - 2 bērnus un sievieti vai 3 vīriešus?"; Cilvēki pastāsta ar dīvainākajiem jautājumiem darba intervijā

tautaruna.lv 17.decembris 2023, 12:00
 
Pixabay
Ir ierasts, ka darba intervijas laikā kandidātam tiek uzdoti dažādi jautājumi, kas palīdz uzzināt vairāk par viņa prasmēm un pieredzi, kā arī iepazīt personību. Taču gadās arī dīvaini jautājumi.

"Šodien parunāsim par tēmu - darba interviju pieredze. Pastāsti kāda ir Tava pieredze ar darba intervijām? Kas ir trakākais, kas Tev jautāts? Kāda ir bijusi ilgākā un īsākā darba intervija?" diskusiju vietnē "X" aizsāk Baiba.

Anitra: Man prasīja: kā es domāju, vai patikšu cilvēkiem? Es pretendēju uz niecīgas bibliotēkas vadītājas vietu. Mani nepaņēma tāpēc, ka gribēju godam pabeigt vienus bezdarbnieku kursus un lūdzu nedēļu laika

Poseidons: Paprasīja, kā iet manam tētim. Šim jautājumam veltīja 20 minūtes. Pirms tam 25 minūtes nokavēja.

Baiba: Trakākā (ko es negaidīju no tik zināma LV zīmola)- intervijā atnāca CEO un paprasīja, kādā sakarā viņam vispār jābūt uz šito tikšanos (tieši tādā tekstā un manā klātbūtnē).

No laukiem: Darba intervija LNB. Pajautāja, kādu algu es vēlētos. Kad atbildēju, ka augstāko no tā, ko viņi paši sludinājumā bija norādījuši, mani sāka kaunināt. Jo būtu taču jāsaprot, ka cilvēki gadiem strādājot valsts iestādē, lai izpelnītos augstāko pakāpi un iegūtu šo atalgojumu

Sieviete: Intervija ar zālē esošiem aptuveni 10 cilvēkiem (daļa bija praktikanti), kurā vadītājs uzdeva jautājumus par manu ģimenes stāvokli, par mazu bērnu, par viņa slimošanu u.c. jautājumus, jutos ļoti neērti, tā kā pazemināta dēļ tā ka esmu mamma.

Ditamīns: Trakākais, kas jautāts bija tikko. Ir kaut kāds crazy psiholoģiskais stāsts ar gala jautājumu: ko Tu izvēlies notriekt ar auto - 2 bērnus un sievieti vai 3 vīriešus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas