"Pat vēdera tiesai nesanāk," vietnē "X" aizsākas diskusija, kā svētku tirdziņos klājas tirgotājiem

tautaruna.lv 17.decembris 2023, 11:30
 
Pixabay
Tirdzniecības centra “Domina Shopping” mājražotāju un amatnieku Ziemassvētku gadatirgus norisinās ik decembri jau kopš 2008. gada un ir lielākais Latvijā. Pēdējos gados tirgotāju skaits sasniedza pat 170.

Taču vai ir pircēji? Vietnē "X" kāds tā lietotājs pastāsta, ka kaimiņam, kurš ir pensionārs, praktiski neko nesanāk pārdot.

"Kāds šogad dāvanas Ziemassvētkiem pērk? Mans kaimiņš - pensionārs "Dominas" tirdziņā nenotirgo gandrīz pilnīgi neko, daždien tik 7 eiro par mazo ogu groziņu dabū. Briesmīgi žēl viņus, tie pensionāri, arī daži invalīdi, tur ir visu dienu, un pat vēdera tiesai nesanāk," vietnē "X" raksta kāds tā lietotājs, piebilstot, ka "pensionāri ir koridorā pie kafejnīcas "Sala". No Swedbank līdz pat Drogām. Zeķītes, ādas izstrādājumi, kartupeļu,sēņu,ogu, puķu stādāmie groziņi, un pamatīgi malkas grozi, ir, protams, arī smukumlietas."

Koementāros viedokļi dažādi: vieni norāda, ka patiešām uz svētkiem neaizraujas ar dāvānu iegādi, otri uzsver, ka dāvas parasti pērk pēdējā brīdī, trešie uzskata, ka cenas šādos tirdziņos un par dārgu un piedāvājums ik gadu vienveidīgs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

17.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas