"Parodija no politiķa nupat apvainoja lielāko daļu no man zināmiem suņiem"; Stendzenieks izsakās par Kariņa teikto

tautaruna.lv 17.decembris 2023, 10:20
 
Kaspars Krafts/f64
Var teikt, ka intervija posrtālā "Delfi" ar Krišjāni Kariņu ir pilna ar "pērlēm". Plašu rezonansi izraisīja ne tikai Kariņa ieteikums Siliņai paņemt līdzi lieku veļu, bet arī zagšanas salīdzināšana ar suņa dabu.

Mikroblogošanas vietnē "X" Ēriks Stendzenieks raksta: "Kariņš nav lietas kursā, ka apmācīts suns nekādu desas luņķi neņems. Savukārt, noplucis kvankšķis ņems un vēl masīvi pieliks sev pie algas. Vispār, šī parodija no politiķa nupat apvainoja lielāko daļu no man zināmiem suņiem."

Komentētāji ir vienkārši šausmās: "viņš sevi ar suni salīdzināja?!"

"Ko tas nabaga apdalītais mēģina pateikt,- īsti nesapratu: identificē sevi ar neapmācītu suni vai desas luņķi? Vai abiem ?"

"Viņš pateica, ka ja viņš redz ka kautko var pagrābt, tad viņš grābj. Ka viņam nauda ir tas pats kas sunim desas luņķis - kkas pāràks par viņu, kam viņš nespēj pretoties. Nu nesodiet viņu, tāds viņš ir piedzimis, nu suga tāda viņam, gēni nu…"

"Tas džeks sāk pārsist Levitu, kā atver muti, tā pērle! No Evikas apenēm, pie attaisnotas naudas zagšanas."

"Tas čalis ir šedevrs! Monstrīgi labs! Cik ilgi viņš ir politikā? 15 gadus? Bijis EM, PM, tagad ĀM un tad vēl kāds brīnās, ka LV viss ir pakaļā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas