VIDEO: iespējams, pati lēnākā pakaļdzīšanās vēsturē; policisti saņem izsaukumu uz neparastu atgadījumu

tautaruna.lv 9.aprīlis 2023, 16:23
 
pexels.com
Likumsargiem ikdienā ir jābūt gataviem dažādiem izsaukumiem, notikumu pavērsieniem. Visticamākais, ka policisti Raiens Gafnijs un Šons Perijs nevarēja iedomāties, ka kāda viņu darba diena izvērtīsies šādi, vēsta "UPI".

Likumsargi kopā ar dzīvnieku kontroles darbiniekiem Hulmevilas pilsētā Pensilvānijas štatā centās notvert divus bēguļojošus "tipiņus".

Kā izrādās, tad vairāki vietējie iedzīvotāji bija pamanījuši un ziņojuši policistiem, ka pa nelielās pilsētiņas ielām klīst divi zirgi.

Policisti, sazinoties ar dzīvnieku kontroles darbiniekiem, devās uz notikuma vietu. Viņu acīm pavērtās tas par ko iepriekš bija ziņojuši iedzīvotāji. Kopā sadarbojoties likumsargiem un dzīvnieku kontroles darbiniekiem, viņi centās zirgus notvert.

Tas nebija viegli un pagāja ilgs laiks līdz viņi izdomāja, kā rīkoties šajā savdabīgajā situācija. Likumsargi aptuveni pusstundu lēnām sekoja bēgļiem, līdz izdevās sazināties ar to iespējamo īpašnieku, kas palīdzēja zirgus notvert.

Sazinoties ar iespējamo īpašnieku noskaidrojās, ka tik tiešām tie ir viņa zirgi, kas izbēguši no aploka. Pateicoties dažādiem gardumiem zirgus izdevās ievilināt atpakaļ to aplokā.

Likumsargi iemūžināja bēgļu ķeršanu video:

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

9.aprīlis 2023

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas