Īlons Masks kārtējo reizi samulsina un pārsteidz "Twitter" lietotājus

tautaruna.lv 9.aprīlis 2023, 19:21
 
pexels.com
Mikroblogošanas vietne "Twitter" ir populāra ar savu mazo, zilo logo - putniņu. Šonedēļ "Twitter" pārsteidza savus lietotājus ar pēkšņu logotipa maiņu. Mazo putniņu nomainījs suns, vēsta "The Sun".

Vairāki "Twitter" lietotāji bija neizpratnē, kad pēkšņi, bez paskaidrojuma, vietnes logo bija mainījies.

Platformas kreisajā stūrī, vietā, kur atrodas logo, tagad ir redzama ikona "Doge", kas tiek asociēta ar "Dogecoin" kriptovalūtu.

Ekrānuzņēmums

Kvēlākie miljardiera, "Twitter" īpašnieka Īlona Maska atbalstītāji jau ir pamanījuši, ka šis ir viens no viņa iecienītākajiem mīmiem jeb memem.

Īlons Masks nekomentē, kāds bija iemesls tam, kāpēc tika nomainīts logo. Viņš "Twitter" ievietojis ekrānuzņēmumu, kurā kāds cilvēks aicināja viņam iegādāties šo platformu un nomainīt tā ikonu pret "Doge". Kā ievietoto ekrānuzņēmumu komentēja Masks, tad viņš apsolīto ir izpildījis. Vienlaikus viņš paspēja arī pasmieties par vēsturisko momentu, ievietojot "Twitter" karikatūru.

Vairāki "Twitter" lietotāji min, ka šis, iespējams, ir aprīļa joks. Tomēr interesanti, ka joks parādījās novēloti, nevis pirmajā aprīlī, bet gan trešajā. Masks neizpratnē ir atstājis nevienu vien "Twitter" lietotāju.

"Doge kaut kādu iemeslu dēļ parādījās Twitter, es varu tikai pieņemt to, ka tam bija jābūt aprīļa jokam, kuram bija nepieciešamas 3 dienas, jo neviens vairs nezina, kā vietne darbojas."

"Ko, pie velna, tu pašlaik dari ar Twitter, kāpēc putna logotips ir s******s dogs?"

Tikmēr citi "Twitter" lietotāji bija sajūsmā par pārmaiņām un atzina, ka jaunais logotips ir daudz labāks par iepriekšējo.

"Dogecoin" ir kriptovalūta, kas pirmo reizi tika izlaista 2013. gadā. Tās logotipā redzams Šiba šķirnes suns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

9.aprīlis 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas