FOTO: policija konfiscē ļoti dārgu retro automobili; tā īpašnieks pieļāvis muļķīgu kļūdu

tautaruna.lv 9.aprīlis 2023, 10:20
 
unsplash.com
Luksusa retro Ferrari īpašnieks Lielbritānijā pieļāva liktenīgu kļūdu, kas lika īsi pēc automašīnas iegādes no tās atvadīties. Automašīnu "Ferrari F40" konficēja policija, ziņo "The Sun".

1,56 miljonu mārciņu (17,86 miljoni eiro) vērto retro sporta mašīnu konficēja Safolkas policisti pēc tam, kad atklāja, ka tās īpašnieks nav apdrošinājis transportlīdzekli.

Kā atklāj likumsargi, tad, protams, automašīnas īpašnieks pārsniedza ātrumu, tādēļ tika apturēts. Pēc tam policisti pārbaudīja informāciju par automašīnu savā datubāzē un atklājās, ka 1987. gada Ferrari modelis nav apdrošināts.

"Pēc dažām pārbaudēm atklājas, ka šai patiešām dārgajai automašīnai, kas nesen tika iegādāta, nebija apdrošināšanas," komentē likumsargi.

Tajā brīdī policija nolēma sodīt likumpārkāpēju un viņa dārgo automašīnu konfiscēt.

Automašīnas īpašnieks savu transportlīdzekli varēs atgūt tikai tad, kad būs iegādājies apdrošināšanas polisi. Kā arī viņam nāksies samaksāt 150 mārciņu lielu sodu, kā arī no viņa tiks iekasēta nauda par katru dienu, ko automašīna pavadīs policijas konfiscēto transportlīdzekļu stāvvlaukumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

9.aprīlis 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas