Eksperts nosauc, ko nekādā gadījumā nevar atļauties darīt princis Harijs, ja vien nevēlas saraut attiecības ar karaļnamu

tautaruna.lv 9.aprīlis 2023, 11:42
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Kā zināms, tad pavisam drīz, nākammēnes, notiks jaunā Lielbritānijas karaļa Čārlza III kronēšana. Uz svarīgo pasākumu ir aicināti visi ģimenes locekļi, tai skaitā karaļa dēls princis Harijs, kurš pēdējā laikā ir atsevešinajies no karaliskās ģimenes.

Kā vēsta medijs "The Sun", tad šobrīd princis Harijs ir nonācis pamatīgas izvēles priekšā, kur viens nepareizs lēmums var ietekmēt visu viņa turpmāko dzīvi.

Par spīti tam, ka jau ilgu laiku prinča Harija, viņa sievas un karaliskās ģimenes starpā valda nesaskaņas, tomēr attiecības vēl nav pavisam sairušas.

Karaļanamam tuvu stāvošas persona atklāj, ja princis Harijs nolems neierasties uz karaļa kronēšanu, tad viņš nopietni riskē ar to, ka varētu pārtrūkt visas pēdējās saites ar ģimeni.

Karaļanama eksperts Aleksandrs Larmans uzskata, ka vēsturiskais notikums, karaļa kronēšana, sniegs Harijam iespēju atkal apvienoties ar ģimeni. "Ja viņš [neapmeklēs] kronēšanu, viņš būtībā ar to pateikts:" Man vairs nav nekādu attiecību ar savu ģimeni."

Karaļa Čārlza III kronēšana notiks 6. maijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas