Sieviete šokā par medicīniskajā komisijā pieredzēto

tautaruna.lv 17.decembris 2022, 2:30
 
Pixabay
Pirmreizējās un kārtējās veselības pārbaudes jāveic transportlīdzekļu vadītājiem un personām, kuras vēlas iegūt transportlīdzekļu vadītāja kvalifikāciju (izņemot velosipēdistus). Arī lai iegūtu ieroču nesāšanas atļauju jāiziet medicīnisko komisiju. Taču cik kvalitatīvi tā tiek veikta, ja zīmogu var iegūt dažu minūšu laikā?

Liene: Bet nu vismaz tik daudz, ka pēc maniem neseniem novērojumiem šajā rindā (man priekšā bija vairāki), tie, kas gāja pēc izziņas ieroču atļaujai, narkol/psihiatr. kabinetā pavadīja jūtami ilgāku laiku. Bet nu arī-diez vai tas baigi glābj, lai atklātu nelīdzsvarotos

Unāma: Kas pārsteidz, ka nekādas piekļuves med datu bāzēm pat netiek apsvērtas. Vnk paļaušanās uz klienta atbildēm. Formāla haltūriņa dažiem speciālistiem, bez atbildības un tikai ķeksim.

Pārsla: Identiska pieredze. Vislabākais bija pie narkologa. "Narkotikas lietojam?" "Nē." "Labi, nākamais."

Baiba: Es, gaidot rindā, dzirdēju, ka klients pirms manis ir vaļsirdīgi pateicis, ka kādreiz ir uzpīpējis zāli, un tad gan ar viņu tika vestas nopietnas sarunas. Man pajautāja, ar ko es nodarbojos un vai kādreiz jūtos nomākta.

Atis: Man bija vienkāršāk. - Ejat pie psihiatra? - Nē, bet laikam vajadzētu pie psihoterapeita - Nu, to jau daudziem vajadzētu. Kā pareizi uzvārds rakstās?

Juris: Atceros, ka pēdējo reizi kad gāju komisiju man narkologa kabinetā nevienu jautājumu neuzdeva, tikai uzlika parakstu. Un pati ārste varēja būt dzimusi reizē ar pirmo auto un īsti nesaprata kur atrodas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas