Ropažos pasažieri atklāj, ka šoferis ir pamatīgi piedzēries

tautaruna.lv 17.decembris 2022, 11:30
 
Kaspars Krafts/F64
Ropažu novada pašvaldības policisti saka paldies kāda autobusa pasažieriem, kas uzdrīkstējās stāties pretī neadekvātam šoferim, aizrādot viņam, ka runāšana pa telefonu un transprtlīdzekļa stūrēšana nav pieļaujama. Kā vēlāk atklājās, tas nebija šofera vienīgais pārkāpums, vēsta "Degpunktā".

Starppilsētu autobusu vada agresīvs, iespējams, piedzēries šoferis. Šādu ziņu saņēma Ropažu novada pašvaldības policisti no sabiedriskā transporta pasažieriem un devās informāciju pārbaudīt.

Apturot autobusu un pieejot pie durvīm atklājās, ka šofera sēdeklī neviens nesēž.

Saruna ar vīrieti kurš sēž aiz šofera sēdvietas ievirzās labdabīgi, taču to, ka tieši viņš bijis pie stūres, uzrunātais kungs atzīt nevēlas. Tikmēr pasažieri jau bija paspējuši norādīt uz vaininieku.

Dzērājšoferis tagad zaudēs visu kategoriju vadīšanas tiesības un maksās sodu par braukšanu reibumā. Un tam visam klāt vēl viens “sīkums” - tā kā policistu apturētais transportlīdzeklis pieder juridiskai personai un to konfiscēt nedrīkst, likumā ir paredzēta norma, ka pārkāpējam Valsts kasē būs jāieskaita tādu naudas summu, kas atbilst stūrētā spēkrata, šajā gadījumā autobusa, vērtībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas