Dīvainība Vecgada šovā; vai vēl kāds to pamanīja?

tautaruna.lv 1.janvāris 2022, 13:30
 
Ekrānuzņēmums
Skatoties "Latvijas Televīzijas" Vecgada šovu - "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls", skatītāji ievērojuši ko neparastu - ūdens līmenis glāzēs uz galda nav bijis paralēls galda virsmai.

Skatoties "Latvijas Televīzijas" Vecgada šovu - "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls", vērīgākie skatītāji pamanījuši ko neparastu - ūdens līmenis glāzēs uz galda nav bijis paralēls galda virsmai.

Kāds Vecgada šova skatītājs izbrīnīts savā mikroblogošanas vietnes "Twitter" ierakstā min: "Īsts fizikas rēbuss tas Paulam veltītais raidījums... Kā var ūdens līmenis glāzē nebūt paralēls galda/grīdas virsmai? Tas galds ir tik šķībs? Bet tad visas pārējās mēbeles tajā studijā un pati studija arī?"

Par šī gada "Latvijas Televīzijas" Vecgada šovu tomēr ir ne viena vien pozitīva atsauksme, cilvēki novērtējuši gaumīgo humoru un līdzsvaru starp koncertprogrammu un izklaidējošo daļu.

"Paldies par lielisko,neuzspēlēto humoru Vecgada šovā!Tā sen nebijām smējušies..Laimīgu Jauno gadu!"

"Gaumīgākais, neparastākais un interesantākais Vecgada raidījums, kāds redzēts. Paldies @LatvijasTVun dažiem Tvitera kritiķiem, kuru teiktais ieinteresēja paskatīties, vai tad tiešām tik slikti."

"Milzīgs paldies @MaestroPauls un @Ltv1. Beidzot Vecgada vakarā bija fantastisks koncerts. Man ļooti patika. Vēlreiz paldies."

"LTV vecgada šovs ir maģisks un izglītojošs. Tā iespaidā atcerējos Einšteina relativitātes teoriju. Divu stundu ilgums,izrādās, ir ļoti stiepjams jēdziens."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:57

Jaunākās diskusijas