Staķa uzruna gadu mijā biedē rīdziniekus

tautaruna.lv 1.janvāris 2022, 14:00
 
Ekrānuzņēmums
"Gan šos arī izturēsim", "Progresīvie vispirms dara un tad domā", "Jau atkal draud", sociālo tīklu lietotāji neslēpj sašutumu par Rīgas mēra Mārtiņa Staķa uzrunu gadu mijā.

Daudz kritikas saņēmusi Rīgas mēra M.Staķa Jaungada uzruna. Tā kā uzrunā minētas vairākas, visus Rīgas iedzīvotājus skarošas, praktiskas lietas, arī kritika saistīta tieši ar tām. Protams, arī vispārējais kritiskais vērtējums līdzšinējai darbībai un pārstāvētajam politiskajam spēkam.

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji:

"Jau atkal draud. Ielas ir sačakarētas ar idiotiskajiem stabiņiem, norobežojumiem un tukšiem veloceliem. Nauda iztērēte ielu bojāšanas eksperimentos, nav par ko sniegu tīrīt. Sastrēgumi ielās ar vien lielāki, vairs pat logu nevar centrā atvērt. Gaidu vēlēšanas ar nepacietību."

"Nekas, izturējām padomlaikus, izturējām juku laikus, izturējām Ušakova laikus. Gan šos arī izturēsim."

"Utopija. Ja Staķis atklāti pasaka, ka nav naudas ielu tīrīšanai, tad kur nu vēl privātmājām segt pieslēgumus. Progresīvie vispirms dara un tad domā, ko iesākt ar to lēmumu un ko darīt iedzīvotājiem"

"Par gāzi Rīgā. Visi rīdzinieki, atbalstītu tādu politiku, ja RD, padarītu Rīgas siltumu par no gāzes neatkarīgu un lētāko piegādātāju, pievilktu paši trubas pie katras mājas, nofinansētu lietotājiem pārbūvi uz lētāko RS,līdzīg kā interneta provaideri. Super, kur prob? Bet tak nē!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas