Kauns, cik šausmīgi tērpi! Soctīklos pauž neapmierinātību ar Latvijas delegācijas izskatu

tautaruna.lv 23.jūlijs 2021, 17:50
 
Reuters/Scanpix
Olimpiādes atklāšanas ceremonijā visu valstu delegācijas tradicionāli dodas parādē. Nāciju parādi šajās Olimpiskajās spēlēs Tokijā uzsāka antīko olimpisko spēļu mājvieta Grieķija, bet pēc tam valstis sekoja pēc japāņu alfabēta, izņemot mājinieci Japānu, kas stadionā iesoļoja kā pēdējā. Latvijas delegācija stadionā iesoļoja kā 194., sarkanbaltsarkano karogu nesot tenisistei Aļonai Ostapenko un 3x3 basketbola izlases spēlētājam Agnim Čavaram. Valstu delegāciju parāde ir arī sava veida tērpu parāde, kurā katra valsts cenšas pārsniegt citas. Latvija šogad šajā parādē devās spīdīgos un pelēkos tērpos.

“Kauns cik šausmīgi tērpi!”, “Stabiņu vietā varēja normālus outfitus uzšūt, savādāk izskatās, ka staigājam kādā plēvē”, “Diezgan neglīti tērpi”, “Jā, mūsējiem tērpi ne visai”, “Nezinu, kā jūs, bet mani pārsteidza folija akcenti Latvijas olimpiešu tērpos” , “Latvietis pelēkais - tas dziļi zemapziņā” - šādus epitetus var lasīt mikroblogošanas vietnē “Twitter”.

Daži ironizē: “Viss ļoti pareizi: praktiski tērpi Latvijai - folija aptur saules starus, bet lietus mētelis- lietu. Un aizsargā no Japānas 5G torņiem”.

Taču dažiem Latvijas tērpi bija patikuši. Cits, pat neskatoties uz to, ka Latvijas delegācijas izskats licis vilties, tomēr bijis saviļņots, ieraugot Latviju un Latvijas karogu Olimpiādes atklāšanā.

Šogad Latvijas sportistus Olimpiādei ietērpa Polijas sporta apģērbu zīmols “4F”, kurš ar LOK noslēdzis dāvinājuma līgumu. Šis uzņēmums tērpa Latvijas Olimpisko komandu 2018. gada Ziemas Olimpiskajām spēlēm Phjončhanā.

Foto no Latvijas sportistu uznāciena Olimpiādes atklāšanā var apskatīt šeit

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:55

Jaunākās diskusijas