8 gadus vecs zēns noslīkst vecāku acu priekšā

tautaruna.lv 23.jūlijs 2021, 7:55
 
Ekrānšāviņš no video/youtube
Traģēdija notika, kādai ģimenei atpūšoties Turcijā. Vairāk nekā minūti bērns sauca pēc palīdzības, pirms mamma un tētis pievērsa viņam uzmanību, raksta "The Sun".

8 gadus vecais Jusufs Asafs Tiktsas un viņa vecāki devās uz vietējo baseinu kompleksu atpūsties. Vecāki apmetās uz sauļošanās krēsliem blakus ūdenim, bet zēns uzreiz skrēja peldēties.

Bērns, šļūcot no slidkalniņa, ienira ūdenī vietā, kas bija pārāk dziļa viņam. Pēc tam bērns minūti cīnījās par savu dzīvību un vicināja rokas, cerot, ka kāds viņu sadzirdēs. Bet ne vecāki, ne citi atpūtnieki viņam nepievērsa uzmanību.

Briesmīgo brīdi nofilmēja videonovērošanas kamera. Var redzēt, ka bērns gandrīz pašā baseina centrā vicina rokas, taču neviens nesteidzas viņam palīdzēt. Kad vecāki tomēr pamanīja savu dēlu, viņi izvilka viņu krastā un izsauca ātro palīdzību. Mediķi nogādāja zēnu vietējā slimnīcā.

Jusufs tika ievietots reanimācijas nodaļā. Vairākas dienas ārsti cīnījās par viņa dzīvību, bet beigās zēns nomira traucējumu dēļ, ko izraisīja smadzeņu skābekļa bads.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas