Par auto Jelgavas deputātiem maksās milzīgas summas; iedzīvotāji šokā

tautaruna.lv 7.marts, 7:00
 
Ilustratīvs attēls / depositphotos.com
Pilsētas iedzīvotājus pārsteidzis automašīnu iepirkums pilsētas domes priekšsēdētājam, viņa vietniekiem, kā arī izpilddirektorei un viņas vietniecei. Par piecu automašīnu nomu nākamo trīs gadu laikā nāksies samaksāt 252 000 eiro, vēsta "Bez tabu".

Priekšsēdētājam Andrim Rāviņam izraudzīts jaunākais “Volvo S90”, kas mēnesī izmaksās 2000 eiro, turpretī pārējiem kolēģiem nāksies braukāt ar zemākas klases automašīnu - “Volvo S60”. Katra no tām mēnesī izmaksās 1250 eiro, kopsummā mēnesī par šo piecu automašīnu nomu nāksies maksāt 7000 eiro.

Uzrunātie nodokļu maksātāji gan ir vīlušies tautas priekšstāvju rīcībā, norādot, ka tik iespaidīgus līdzekļus noteikti būtu vērts iztērēt kur citur.

Pilsētas amatpersonu untumi nodokļu maksātājiem gadā izmaksās 84 tūkstošus eiro, trīs gadu laikā par nomu vien nāksies šķirties no 252 tūkstošiem eiro.

Pašvaldības izpilddirektore Irēna Škutāne gan nesaskata problēmas dārgu mašīnu nomāšanā, priekšsēdētāja amatam ir noteikts prestižs, tādēļ nepieciešama prestiža automašīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas