Bijušais iekšlietu ministrs: Kariņš ārlietu ministra amatam neder

tautaruna.lv 7.marts, 1:30
 
Flickr
"Kariņu zinu kopš "Jaunā laika" frakcijas laikiem, un, lai viņš neapvainojas, viņš ārlietu ministra amatam neder," TV24 raidījumā "Preses klubs" saka uzņēmējs, iekšlietu ministrs (2002-2004) Māris Gulbis.

Gulbis raidījumā stāsta, ko gaida no ārlietu resora. "Šobrīd jautājums ir par Ungāriju, neredzu, ka mūsu ārlietu ministrs vai prezidents dotos uz Budapeštu, arī Zviedrijas NATO jautājums, lai parāda diplomātiju, ka viņi var Orbānu pārliecināt. Aizlidot uz Turciju, pie Erdogana, arī turki bremzē NATO aktivitātes un čomojas ar Putinu. Ārlietu resoram ir ne tikai pasēdēšanas pie vīna glāzes jāorganizē, bet arī jārisina sarežģītie jautājumi, kas tieši ietekmēs Baltijas drošību nākotnē," uzskata Māris Gulbis.

Diskusijā iesaistījās arī ekonomists, partijas "Latvijas attīstībai" līdzpriekšsēdētājs, VARAM ministrs (2019-2020) Juris Pūce, norādot, ka "visticamāk Krišjāņa Kariņa personīgā dienas kārtība ir tāda, ka viņš grib tapt par komisāru, tādēļ domā tādās kategorijās, ka viņš pēc pusgada kandidēs, tādēļ vajadzēs, lai visas dalībvalstis piekrīt, un tad labāk, lai ne ar vienu nebūtu sanīdies".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas