"Tas notika kā filmās." Autostāvvietā nolaupīts un pēcāk spīdzināts pilots

tautaruna.lv 21.janvāris, 5:00
 
pexels.com
Dievidāfrikā, Johannesburgā, noticis satraucošs notikums. Atpūtas laikā starp lidojumiem, nolaupīts un pēcāk spīdzināts aviokompānijas "British Airways" pilots, ziņo "The Sun".

Pilots darba darīšanās bija ieradies Dienvidāfrikā. Gaidot nākamo reisu, viņš nolēma viens pats doties pastaigā un iegriezties lielveikalā.

Nonākot lielveikala autostāvvietā, pie pilota pienāca klāt kāda sieviete un lūdza palīdzību.

Viņa lūdza, vai pilots viņai varētu palīdzēt aiznest līdz mašīnai somas. Pilots neatteica palīdzību. Nonākot pie viņas automašīnas pēkšņi viņu pārsteidza bars nezināmu vīriešu. Svešinieki viņu iegrūda mašīnā un aizveda prom nezināmā virzienā.

Pilots tika nogādāts nomaļā Johannesburgas apkaimē. Kā atklājās, tad tur viņš ticis spīdzināts. Par laimi, bandītiem saņemot vairākus tūkstošus britu mārciņu, viņi palaida brīvībā nolaupīto pilotu.

Kāds nolaupītā pilota kolēģis minējis: "Tas ir satraucoši, kas notika ar pilotu. Tas notika kā filmās. Viņš iekrita krāpniecībā, piekritot palīdzēt sievietei, kurai bija nepieciešama palīdzība un pirms viņš apjauta, kas notiek, viņš tika iegrūsts transportlīdzeklī un aizvests. Pēc tam viņš stundām ilgi pacieta spīdzināšanu un fiziskus uzbrukumus. Tas beidzās vien tad, kad viņš samaksāja."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:32

Jaunākās diskusijas