Fotogrāfijā iemūžinātais Kariņš sasmīdina sabiedrību

tautaruna.lv 21.janvāris, 0:30
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Lielu sabiedrības kritiku izpelnījušies Krišjāņa Kariņa Ministru prezidenta laika vadīto delegāciju veiktie speciālie avioreisi no 2021.gada līdz 2023.gada septembrim, kas no valsts budžeta izmaksāja vairākus simtus tukstošus eiro. Kariņš uzskata, ka šādi lidojumi esot bijuši nepieciešami, lai Latvija būtu pārstāvēta starptautiskās sanāksmēs.

Nesen politiķis Kristaps Krištopans vietnē "X" publicējis fotogrāfiju ar aizsardzības ministru K. Kariņu, kurš redzams "parastā" avioreisā. K. Krištopans bildi komentē lakoniski - "laiki mainās".

"Bada laikā velns pat mušas ēd, un priekšvēlēšanu laikā Kariņš “reģionālajā vizītē uz Tukumu” ekonomklasē lido," vietnē "X" raksta publicists Lato Lapsa.

Shwancis: Kristap, laiki NEMAINĀS, mainās laikaposmi, tagad sākās priekšvēlēšanu laiks un vancKariņam jānolaižas pie tautas....

Emīls Jakrins: Jā, bet atzveltnīte atgāzta, kas dienas reisā ir... maigi sakot, nepieklājīgi.

Heinrihs: Esot izklausījies, ka pie Kariņš sevis murmina: līdz vēlēšanām patēlošu latvieti parasto un ar dīkdieņiem palidošu ekonomā, bet tad, kad Eiropā tikšu…tur nevarēja saprast tālāk tās mazās lidmašīnas modeli.

Ringolds: Laiki mainās, bet jautājums paliek - nu kā tādā nabadzīgā valstī, kā Latvija premjers varēja braukāt ar privāto lidmašīnu kā tāds Ekvadoras narkokart barons?

Jānis: Nav baigi priecīgais

Sir: Iedomàjies, cik vi/nam neērti

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas