Polijā tika arestēts priesteris, kurš organizēja geju orģiju

tautaruna.lv 21.janvāris, 19:55
 
Ilustratīvs attēls / Mārtiņš Zilgalvis/F64
Polijā prokurori ir izvirzījuši četras apsūdzības garīdzniekam Tomasam, kurš 2023. gadā organizēja homoseksuālu orģiju. Tiesa apmierināja izmeklētāju lūgumu un noteica aizdomās turētā īslaicīgu apcietinājumu uz diviem mēnešiem, ziņo Focus.

Pēc Sosnovecas prokuratūras pārstāvja Valdemāra Lubņevska teiktā, trīs apsūdzības ir saistītas ar noziegumiem, kas saistīti ar narkotiku lietošanu. Viens no tiem ir aizliegtas vielas nodošana citai personai.

Viņš arī norādīja, ka ceturtā apsūdzība attiecas uz smagu miesas bojājumu nodarīšanu un palīdzības nesniegšanu personai, kuras veselība un dzīvība bija apdraudēta.

Incidents notika naktī no 2023. gada 30. uz 31. augustu. Tad priesteris Tomass kopā ar vairākiem citiem priesteriem sarīkoja balli vienā no vietējai draudzei piederošajām mājām. Uz pasākumu tika izsaukta arī vīriešu kārtas prostitūta. Kādā brīdī viņš zaudēja samaņu. Viens no dalībniekiem izsauca ārstus. Viņi ieradās, lai palīdzētu, bet pārējie garīdznieki atteicās viņus ielaist. Ārstiem pēc palīdzības nācās izsaukt policiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:21

Jaunākās diskusijas