Pikanti! Kardašjanu klana māte atklāj vienu no apkaunojošākajiem dzīves momentiem

tautaruna.lv 21.janvāris, 15:00
 
M10s/TheNews2/Cover Images/Scanpix/Leta
Krisa Dženere ir viena no slavenākajām mātēm pasaulē. Viņa ir Kimas, Kortnijas un Hlojas Kardašjanu, Kailijas un Kendalas Dženeru mamma. Pateicoties tam, ka ģimene bija gatava atrādīt visu savu dzīvi realitātes šovā, viņi ir guvuši milzu popularitāti un vairs nespēj noslēpties no starmešu gaismām, mediju un sabiedrības uzmanības.
Ar interesantu un pikantu atklājumu nākusi klajā slavenās ģimenes galva. Viņa publiski atklāja, kurš ir bijis viens no viņas dzīves visapkaunošākajiem brīžiem, ziņo "Daily Star".

Tas noticis, kad Krisa bija kopā ar savu bijušo partneri Brūsu Dženeru jeb Keitlīnu Dženeri. “Apkaunojošākais brīdis bija tad, kad es kopā ar [Keitlinu] atrados komerciālā lidojuma pirmajā klasē. Mēs pievienojāmies Mile High Club [...]. Mēs nodarbojāmies ar seksu vannas istabā un pēc tam iznākot laukā nevens mums neko neteica."

Bet mirkli vēlāk, kā min pati Kirsa, notika katastrofa: "Lidojuma beigās stjuarte teica mikrofonā: “Apsveicam, Dženeru kungu un kundzi! Jūs tikko pievienojāties Mile High Club. Mēs esam tik lepni ar jums, un mēs nolēmām jums uzdāvināt pudeli šampanieša!"

Mile high club ir slengs. Šajā "klubā" var pievienoties cilvēki, kuriem lidojuma laikā ir bijis dzimumakts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:06

Jaunākās diskusijas