"Es piedzimu, lai būtu slepkava." Sieviete 12 gadu vecumā pastrādā šausminošu noziegumu

tautaruna.lv 4.augusts 2023, 10:30
 
pexels.com
Lielbritānijas jaunāka slepkava, kas šausminošo noziegumu pastrādāja vien būdama 12 gadus veca, ar lepnumu citiem stāstīja par pastrādāto, ziņo "The Sun".

Šārone Kera, kuru mēdz dēvēt arī par "Velna meitu", 12 gadu vecumā pastrādāja baisu slepkavību un par izdarīto lepni rakstīja savā dienasgrāmatā, kas vien vairākus gadus pēc baisā nozieguma nāca atklātībā.

Meitene 12 gadu vecumā līdz nāvei sadūra 18 gadus vecu jaunieti Ketiju Raklifu.

Pastrādātais noziegums bija īpaši cietsirdīgs, jo Šārone savu upuri 32 reizes sadūra ar nazi.

Pēc slepkavības izdarīšanas Šarona spēja prasmīgi slēpties no likumsargiem veselus piecus gadus. Tomēr lieloties par pastrādāto noziegumu Jauno likumpārkāpēju institūcijā izpļāpājās. Tā ir vieta, kur tiek izmitināti jaunieši vecumā no 15 līdz 17 gadiem, kuri ir pastrādājuši likumpārkāpumus.

Vien dažas dienas pirms noteiktā termiņa, kad jauniete būtu izlaista no likumpārkāpēju institūcijas, atklātībā nāca viņas dienasgrāmata, kurā bija rakstīts par pastrādāto noziegumu. Dienasgrāmatā ietvertā informācija bija satraucoša.

"Es piedzimu, lai būtu slepkava," bija rakstīts vienā no dienasgrāmatas ierakstiem. "Katru nakti es redzu Velnu savos sapņos - dažreiz pat savā spogulī, bet es saprotu, ka tā esmu tikai es."

Naktī, kad viņa nodūra Keitiju, Šārona rakstīja: "Es esmu slepkava. Nogalināšana ir mans bizness, un bizness ir labs."

Jaunietes diensgrāmata tika atrasta brīdi, kad likumsargi pārmeklēja viņas mammas māju pēc tam, kad atklātībā nāca informācija, ka tieši viņa ir nogalinājusi 18 gadus veco meiteni.

Slepkavību Šārona paveica 1992. gadā. Vien divus gadus pēc nozieguma izdarīšanas viņa pastrādāja jaunu likumpārkāpumu un nonāca nepilngadīgo likumpārkāpēju institūcijā. Pavadot tajā divus gadus, Šārona citiem sāka lielīties par slepkavības izdarīšanu. 1997. gadā viņai tikai piespriests mūža ieslodzījums par pastrādāto noziegumu. Tomēr tiesnesis arī lēma to, ka pēc 14 gadiem cietumā viņai ir iespēja lūgt apžēlošanu.

Šobrīd 42 gadus vecā slepkava ir iesniegusi apelāciju un atbildīgās instances izskata viņas lūgumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:27

Jaunākās diskusijas