Sirdi plosošs Šainedas O'Konoras video pirms nāves

tautaruna.lv 4.augusts 2023, 0:30
 
PA Wire/PA Images/Scanpix/LETA
Vakar 56 gadu vecumā nomira īru dziedātāja Šaineda O'Konora. Kļuvis zināms par populārās dziesmas Nothing Compares 2 U izpildītājas pēdējo video pirms nāves.

Mūziķe ilgu laiku cīnījās ar garīgām problēmām. 2004. gadā viņai tika diagnosticēti bipolāri traucējumi. Pagājušajā gadā Šaineda pārdzīvoja smagu traģēdiju - viņas 17 gadus vecais dēls Nevīms Šeins izdarīja pašnāvību.

Kļuvis zināms, kā O'Konora izskatījās viņas dzīves pēdējās dienās. Jūlija sākumā viņa parādījās sociālajos medijos, lai pēc fanu lūguma "pierādītu savu identitāti". Dziedātāja publicēja video no sava dzīvokļa.

Viņa bija redzama tumši zilā lina kreklā. Grammy balvas ieguvējai bija īsi mati un brilles. O'Konora atzina, ka ir neapmierināta ar savu izskatu. Daudzbērnu māte lika saprast, ka nevar pārdzīvot dēla nāvi, raksta Voice.

"Jebkurā gadījumā es izskatos pretīgi, tāpēc negribēju filmēt video. Bet, kad diemžēl tavs bērns nomirst, tas, godīgi sakot, nenāk par labu dvēselei un ķermenim," emocijās dalījās mūziķe.

Ekrānšāviņš no video/youtube

Tad māksliniece izrādīja savu dzīvokli un pušķi, ko viņai uzdāvināja draugs. O'Konora arī parādīja faniem ģitāru, kas karājās pie sienas, un atzina, ka plāno uzrakstīt dažas melodijas.

VIDEO redzams šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas