Soctīklos diskutē, kura pašmāju slavenība ir Latvijas "Bārbija"

tautaruna.lv 4.augusts 2023, 11:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Mikroblogošanas vietnē "X", kas iepriekš bija pazīstama ar nosaukumu "Twitter", vairāki cilvēki vienojošies kopīgā nostājā, uzskatot, ka kāda pašmāju TV personība ir gluži kā dubultniece pasaulslavenai aktrisei.

Vairāki mikroblogošanas vietnes lietotāji ir pamanījuši līdzību TV vadītājas Leldes Ceriņas un pavisam nesen iznākušās filmas "Barbie" galvenās lomas atveidotājas Margotas Robijas izskatā.

Pirmā līdzību TV vadītājas un aktrises starpā izcēla žurnāliste Eva Johansone. Viņas viedoklim piekrita arī dziedātāja Marta Grigale, kas zināma ar skatuves vārdu MARTA. "Es tieši iedomājos par Leldi, skatoties filmu! Piekrītu".

Tikmēr citi "X" lietotāji, kuri arī piekritam tam, ka Lelde Ceriņa tik tiešām ir Latvijas Bārbija, centās piemeklēt viņai īsto Kenu.

Žurnālists Ivo Kiršblats minēja, ka Leldes vīrs Aivis Ceriņš būtu izcils Kens. "Kens Ceriņš īstenībā ari labi izklausās un izskatās."

Tikmēr kāds cits soctīkla lietotājs atzina, ka dziedātājs Markus Riva ir labāks Kena līdzinieks.

Diskusijā iesaistījās arī Ledes vīrs Aivis. Viņš savā profilā pārpublicēja žurnālistes ierakstu un atzina, ka pirms iepazinās ar savu sievu, bija Margotas Robijas fans. "Līdz dienai, kad satiku Leldi, fanoju par Margot Robbie."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas