Vīrietis pēc ceļojuma uz Lielbritāniju nākamos četrus gadus spiests aizvadīt slimnīcā

tautaruna.lv 10.aprīlis 2023, 3:00
 
unsplash.com
Bens Filans no Kanādas plānojot ceļojumu uz Lielbritāniju pat baisākajos murgos nevarēja izsapņot, kā izvērtīsies viņa atpūtas brauciens. Pēc ceļojuma vīrietis bija spiests aizvadīt četrus gadus slimnīcā, vēsta "The Sun".

Bens bija devies ceļojumā uz Londonu, kad vienu vakaru atpūšoties bārā piedzīvoja vardarbīgu uzbrukumu, kā rezultātā tika aplaupīts.

Bens smagi cieta. Viņš guva vairākus galvaskausa lūzumus.

Liebritānijas mediķi lika Bena ģimenei nekavējoties lidot no Kanādas uz Londonu, jo viņš atradās dzīvībai bīstamā stāvoklī. Pēc baisā notikuma Bena ģimene un mīļotā sieviete pārcēlās uz Londonu, lai viņam būtu klāt visā ārstēšanas procesā.

Bens uzbrukumā cieta 2018. gada 3. decembrī un pateicoties smagajām galvaskausa traumām bija spiests aizvadīt nākamos četrus gadus slimnīcā. Viņam kopumā tika veiktas 65 operācijas. Operāciju laikā Benam tika noņemta daļa galvaskausa. Četru gadu laikā mediķi vairākkārt centās rekonstruēt viņa galvaskausu un skalpu.

Benam tika veiktas arī vairāk nekā 10 ādas transplantācijas, lai atjaunotu ādu uz viņa galvas, divas vēnu transplantācijas, sejas rekonstrukcija, divdesmit asins pārliešanas un plaušu operācija.

"Tagad viņam klājas fantastiski un viņš atrodas rehabilitācijā. Viņi nedomāja, ka viņš izdzīvos, bet te viņš ir," sacīja Bena draudzene. "Pēc 4 gadiem, 3 mēnešiem, 65 operācijām un neskaitāmām bezmiega naktīm 2. martā Bens beidzot atgriezās mājās."

Kā tiek ziņots, tad policija vēl joprojām nav notvērusi Bena uzbrucējus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:54

Jaunākās diskusijas