Vārdu kaujas jeb "Stand up" Saeimā - Linda Liepiņa pret Ievu Branti

tautaruna.lv 10.aprīlis 2023, 10:15
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Gluži kā komiskajos "Stand up" priekšnesumos divas dāmas izpildījušās Saeimas sēdē. Rodas jautājums: vai Saeima ir komēdijklubs?
Ieraksts "Facebook": Kāds šodien bija ar sarkanu seju...
Šodien Ieva Brante (AS) pielaida milzīgu kļūdu, kad no Saeimas tribīnes teica: "Ievadīju Googlē divus vārdus: Šlesers un Krievija..." un sāka saukt priekšvēlēšanu laikā tapušos melnā PR rakstiņus, kas ir joprojām atrodami internetā.
Tad kāpa uz tribīnes Linda Liepiņa (LPV), jo pats Ainārs vairs nevarēja iet runāt (bija iztērējis visu savu runas laiku) un atbildēja Brantei: "Es arī iegūglēju arī divus vārdus un tie bija: Brante un vīrieši..."
Tālāk Lindu slikti varēja dzirdēt, jo visa zāle bija līka no smiekliem un Brante sēdēja sarkanu seju"
Komentētāji uzteic Lindas Liepiņas precīzo atbildi Ievai Brantei: "Tādi deputāti kā Brante arī pārvērš saeimas sēdes balagānos, nu bet vispār kāda smieklu šalts arī nenāk par skādi. Bet ja nopietni tad-kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt."
"Tā viņi tur izklaidējas par nodokļu maksātāju naudu,vai tautai to vajag..."
"saprotu, ka kamēr stend up tur notiek katru dienu, līdz pedagogiem, ārstiem, skolu reformām.. netiksiet?! kkā derētu arī kāds jēdzīgs lēmums, kas vismaz no viena gala spēj sakārtot valsti! protams, šī atbilde bija laba"
"es arī ieguglēju, neizturēju, nu greja 50 nokrāsas..."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas