RAKUS padomes priekšsēdētāja soctīklos tiek pamatīgi nozākāta

tautaruna.lv 14.janvāris 2023, 2:00
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Tīnna Kuka ir SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” padomes priekšsēdētāja (kopš 2020.gada marta) un VAS “Elektroniskie sakari” padomes locekle (kopš 2020.gada oktobra). Viņas intervija "Krustpunktā" izsaukusi lielu rezonansi sabiedrībā....

Mārtiņš: Noskatoties video jautājumu nav, par ,,gadījumiņu" ap ,,kosmiskās" radioloģijas centra, nu jau bijušo darbinieci. Es ceru valde drīz pati atkāpsies, jo tās kompetence redzama video.

Inese: Izkurtèjušu, nihilistisku ierèdņu ordas, kuri dzīvo pèc principa - ne mana cūka, ne mana druva! Tàds ir rezultàts.

Raimonds: Kad klausījos šo krustpunktā tiešraidē, man gribējās radio sasist. Ja šāda tizlene vada valsts lielākās slimnīcas padomi, vairs nav nekādu jautājumu par valsts pārvaldi kopumā, un Latvijas atrašanās visu topu pēdējās vietās ir pilnīgi saprotama.

Chriss: Izklausās pēc kārtīga 3diennieka...un piķi saņem par pilnīgi neko..vnk drausmas.. kā es nesaportu šie cilvēki vispār tiek kaut ko vadīt, kā tiek pāri darba intervijām? un kādi ir tie citi kandidāti?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas