Dace Rukšāne nevar dabūt biļetes uz teātri; lūdz līdzcilvēkiem "lifehack"

tautaruna.lv 14.janvāris 2023, 21:00
 
Gints Ivuškāns/f64
Dace Rukšāne ir gluži vai izmisumā - lai kā necenstos nenokavēt biļešu pārdošanas sākumu, iegādāties biļetes uz vēlamo izrādi Jaunajā Rīgas teātrī viņai nav izdevies.

"Twitter" Dace Rukšāne raksta: "Kādam vispār izdodas nopirkt biļetes uz JRT? Man izdevās norezervēt vienu biļeti, kamēr ritinājās otrā, viss bija izpārdots uz visām izrādēm un otrā biļete beigās noleca. Es sēdēju uz 2 ierīcēm. Un 15 minūtēs, kopš pārdošanas sākuma vairs nebija nekā pērkama. Ir kādi lifehacki?"

Ne tikai Dacei Rukšānei, bet arī citiem interesentiem, kuri nav "izkoduši" biļešu iegādes mākslu uz Jaunā Rīgas teātra izrādēm, noderēs komentētāju sirsnīgie un racionālie ieteikumi. Izrādās, ka nopirkt biļeti uz RJT nemaz nav tik vienkārši un "lifehack" tiešām pastāv.

Līga: "Tieši šomēness nepirku, bet iepriekš izdevies vienmēr! Pagājušomēness bija tajā laikā sapulce, mana 70+ mamma tika deleģēta un arī nopirka bez problēmām. Es nesaprotu, kas tur var nesanākt, jābūt precīzi minūti minūtē un izdodas :)"

Martins: "JRT sistēmā biju satrenējies kā karalis - vienmēr nopirku visu ko vajadzēja. Ar BP pirku tikai Covid laikā. Ieteikumi - jāzin izrāde, kur sēdēsi, kartei jābūt pierģistrētai un jau 09.59 jābūt visam vaļā. Nav laika NEVIENAM liekam klikšķim. Tīras perfonmaces - klik klik klik."

Ieva: "Es nopirku! Sākums bija traks, tad bija bezcerība, bet pēc kādām 30 minūtēm manā grozā pēkšņi atkal parādījās biļetes, kuras mierīgi nopirku. Pēc 40 minūtēm bija ļoti daudz pērkamu vietu, jo sistēma laikam beidzot sāka normāli strādāt"

Vērtīgs padoms noo VilcienVakte: "Pēc laika, kad pirciena histērija noplakusi un tīkls atbrīvo liekās biļetes, var dabūt. Laiks - no 16.minūtes pēc pārdošanas sākot, ik pa brīdim refresh lapai. No ģimenes uz Ž iesim 13/01 un 24/02- tā sanāca 2 biļetes dabūt. "

Ivars: "Pēc pusstundas iemet atpakaļ tās, kas rezervētas, bet nav nopirktas, f5 un pacietība.:)"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas