Reiniks jūtas neērti, uzdodot kādu jautājumu jaunām māmiņām

tautaruna.lv 14.janvāris 2023, 4:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātājs Lauris Reiniks vietnē "Tvitter" vēlas noskaidrot māmiņu domas kādā jautājumā

StJohn: Ko maina tā bēbīša dzimuma noskaidrošana? Vārdu - jā, lai zini, kā uzrunāt. Bet ko maina dz.? Izvēlēties komplimentus, atkarībā no tā, kādu dz. nosauc? "Spēcīgs puika" vai "skaista meitenīte". Vai "Līdzīgs X (atkarībā no dzimuma) vecākam"?

Luna: Uz Tevi, Lauri, domāju neviena māmiņa neapvainosies pat, ja par rozā debesmannā ieģērbtu bēbi prasīsi vai tas ir puika. Kopumā, ļoti no mammas garastāvokļa atkarīgs. Ar mammā kā ar bitēm… Man pārsvarā teica: cik jauka meitenīte... (man visi 3 puikas).

Ivo: Ja māte nav jēdzīgi gulējusi jau mēnesi tad jebkurš jautājums var būt liktenīgs.

Evija: Jautājums ir normāls, jo pēc izskata bieži tiešām nevar pateikt. Ja baidās puikam griezt matus, bieži izskatās pēc meitenes. Es skatos pēc apģērba vispirms :)

Vandra: Heheh, es nesen meita prasu, lai nosauc grupiņas foto visu meiteņus vārdus, pēc tam norādot uz “aizmirsto” biedreni. Un meita man tā pārmetoši: tas ir Matīss, mammu.

Linda: Nuuuu kad man paziņa uz ielas pateica ka tev loti skaista meitiņa, tad aizgāju un nogriezu savam Emilam skaistās, blondas matu cirtas! Un tad nožēloju! Jo kapec gan bija jāklausās kaimiņtantes viedoklis!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:06

Jaunākās diskusijas