Latviešu astrologs sabiedē ar prognozi par Putinu 2023.gadā

tautaruna.lv 23.decembris 2022, 1:30
 
AP/Scanpix/LETA
Astrologs Valters Šulcs no astroloģiskā viedokļa komentējis gan to, kā klāsies Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam gada pēdējā mēnesī un kas sagaidāms 2023.gadā.

Savā materiālā "Putina noriets" astrologs raksta:

"Decembra pirmajā pusē, ja pat kādas šī gada vecās problēmas uzjundīs, lielu problemātiku Putinam es neredzu, drīzāk pat pietiekami labu situāciju, lai uzlabotu savu tā brīža stāvokli. Kaut novembrī un decembrī Marss dosies retrogrādā kustībā, Putinam tas kustēsies pārsvarā harmonisko aspektu amplitūdā, tāpēc, kamēr citiem var nevesties, īpaši informācijas biznesā, reizē saziņas bardakā, Putinam viss būs čikiniekā un gads noslēgsies uz mierīgas nots. Iespējams, ka viņš tieši šajā Marsa retrogrādajā periodā centīsies noskaņot informatīvās telpas un sabiedrības noskaņojuma sašķobījušās stīgas."

Savukārt prognoze 2023.gadam liekas pat biedējoša. Mikroblogošanas vietnē Twitter Šulcs raksta, ka saistībā ar Krievija nākamgad "jautrākais vēl tikai priekšā".

"Ja jūs domājāt, ka Putinam 2022.gads bija traks vai viņš bija traks 2022.gadā, tad "jautrākais" Krievijas sakarā 2023. gadā tik vēl priekšā."

Tikmēr nesen vēstījām, ka Ukrainas gaišreģu TV šova dalībnieks un Lietuvas "Ekstrasensu cīņu" uzvarētājs Makss Gordejevs izteicis prognozi Krievijai ar Taro kāršu palīdzību.

Makss Gordejevs pastāstīja, kā, viņaprāt, Krievijai beigsies karš Ukrainā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas