Bērna sarakste ar Ziemassvētku vecīti sasmīdina soctīklu lietotājus

tautaruna.lv 23.decembris 2022, 8:20
 
pexels.com
Lai darītu zināmu, ko bērni vēlas svētkos saņemt, viņi sūta vēstules Ziemassvētku vecītim. Sociālajos medijos publiskota viena šādā vēstule, kas ir aizkaitinājumam pilna, raksta "The Sun".

Pērn īsi pēc svētkiem zēns vārdā Džeremijs nosūtīja dusmīgu vēstuli Ziemassvētku vecītim.

Džeremijs nemaz nebija apmierināts ar savu pērnā gada dāvanu, tāpēc nolēma nosūtīt Ziemassvētku vecītim atbildes vēstuli.

Viņš rakstīja: “Dārgais Ziemassvētku vecīti, es rakstu šo [vēstuli] dienu pēc Ziemassvētkiem, un esmu ļoti bēdīgs, ka saņēmu tikai vienu no divām dāvanām, ko es lūdzu. Tā kā tu apēdi manus cepumus, es pieņemu, ka mana trūkstošā dāvana bija kļūda. Es tev dodu vienu nedēļu laika, lai labotu šo kļūdu."

Ekrānuzņēmums no Youtube

Džeremijs saņēma vēstuli atpakaļ no Ziemassvētku vecīša, kurš atzina, ka viņam ir žēl, ka zēns ir vīlies par savām dāvanām. Tomēr puisēnam ir jāsaprot, ka viņš prasa divas ļoti dārgas dāvanas, kuras Ziemassvētku vecītis nespēj sagādāt. Ziemassvētku vecītis aicināja Džeremiju būt pateicīgam par to, kas viņam ir, citādāk nākamgad viņš tiks iekļauts nerātno bērnu sarakstā.

Džeremijam ar to nebija miera un viņš nosūtīja vēl vienu atbildi Ziemassvētku vecītim.

“Dārgais resnuli, tavi draudi mani nebiedē. Es spēlēju tavu spēli, bet tu neizpildīji noteikumus. Tas nav labi. Es tev došu vienu nedēļu un tad tu par to samaksāsi. Džeremijs."

Pēc šādas vēstules saņemšanas Ziemassvētku vecītis atzina, ka ir iekļāvis Džeremiju slikto bērnu sarakstā. Ar to vēstuļu apmaiņa nebeidzās, pašās beigās Džeremijas Ziemassvētku vecītim draudēja, ka šogad viņam atstātie cepumi būs saindēti.

Video, kurā atainota Džeremija sarakste ar Ziemassvētku vecīti, iemantojis lielu popularitāti, tas noskatīts vairāk nekā 16 miljonus reižu. Vairāki soctīklu lietotāji atzina, ka mazais zēns ir izcili smieklīgs, tikmēr citi norādīja, ka viņa vecākiem nevajadzēja aizrauties ar šādām vēstulēm, jo puisēns ir ļoti nepateicīgs un nepieklājīgs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas