Sieviete pēc frizētavas apmeklējuma gūst smagus apdegumus un zaudē matus

tautaruna.lv 11.jūnijs 2022, 14:50
 
pexels.com
Ellija Sveina no Lielbritānijas, Krolijas, saskārusies ar ļoti biedējošu pieredzi vietējā frizētavā, ziņo "The Sun".

24 gadus vecā sieviete devās uz skaistumkopšanas salonu "Signatures Hair Studio", lai izbalinātu matus.

Pāris minūtes pēc balinātāja ieklāšanas matos, sieviete izjuta nepatīkamas sajūtas. "Apmēram pēc desmit, piecpadsmit minūtēm pēc balinātāja ieklāšanas es sāku just dedzinošu sajūtu. Es prasīju, lai viņi to [balinātāju] izmazgā ārā. Visa mana galvas āda jutās tā, it kā būtu apdegusi."

Ellija stāsta, ka brīdī, kad friziere noņēma nost no galvas plastikāta maisiņu, viņas mati kūpēja. "Kad viņa izmazgāja balinātāju, mani mati bija kļuvuši spilgti dzelteni un apdeguši. Viņa tiem uzklāja citu krāsu, lai mēģinātu noņemt dzeltenumu."

Sieviete pēc krāsas ieklāšanas matos atkal izjuta diskomfortu. Galu galā viņa mājās devās ar jutīgu galvas ādu un sabojātiem matiem. Tomēr tas nebija viss. Aptuveni pēc četrām dienām uz Ellijas galvas sāka veidoties čūlas. Pēc nedēļas situācija turpināja pasliktināties, galvas āda bija tā apdedzināta, ka tā bija kļuvusi melna.

Pēcāk sievietei sākās arī asiņošana un apdedzinātajā pakauša daļā izkrita visi mati.

Viņa frizētavas apmeklējuma laikā bija ieguvusi smagus ķīmiskus apdegumus. "Ķirurgi man teica, ka āda ir mirusi. Man nebija cita izvēle kā veikt ādas transplantāciju. [...] Tas bija briesmīgi."

Viņai tika transplantēta āda no viņas augšstilba. Lai gan kopš liktenīgā frizētavas apmeklējuma ir pagājis gads, uz sievietes pakauša vairs nekad neaugs mati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas