Soctīklos šausminās par dzemdībām okeāna viļņos

tautaruna.lv 11.jūnijs 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Neizpratni par Džosijas Pīkteres lēmumu savu mazuli laist pasaulē okeāna viļņos, paudušas arī latvietes mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Džosija Pīkerte dzemdību videoklipu publicēja februārī, socialaja vietnē "Instagram", taču, pateicoties sociālajiem medijiem, tas tikai tagad sasniedz vairāk nekā 200 000 skatījumu.

27 gadus vecās sievietes netradicionālās dzemdības ir izraisījušas vētrainas diskusijas par to, vai viņa nav apdraudējusi savu mazuli.

"Tā kā tajā dienā apstākļi bija piemēroti, es to darīju," pastāstīja jaunā māmiņa portālam "Jam Press".

Sieviete pārcēlusies no dzīves Vācija uz Nikaragvu, kur mitinās ar vīru Benī Korneliusu (42).

Līva: "Es varu domāt tikai par to kā sāp jūtīgā gļotāda tajā sālsūdenī. Un smiltis."

Agnese: "Vēl jautājums, kāda ir gaisa t? Kāda ir ūdens t? Par bēbi taču arī jādomā! Vējš? Cik karsta saule var uzspīdēt mazajam, kaut īsu brīdi? Nūūū, mani uz šādām dzemdībām ar šodienas pieredzi un domu gājienu nedabūt."

Zalite: "Tikmēr man stacionārā obligāta prasība mērīt ūdens temperatūru ik stundu."

Ance: "Nuuuuu,es iegooglēju,izskatās,ka Havaju salās kkāds krievu šarlatāns to piedāvā savā new age centrā. Apgalvo,ka jau Melnajā jūrā to darījis. Bērni,kuri ar delfīna palīdzību piedzimst runājot un staigājot 6 mēnešos. "

Līga: "Ja plānotas ārpusstacionāra dzemdības Latvijā izvēlas ap 2%, tad apzināti neasistētas dzemdības ir ļoti, ļoti, ļoti retas. Divas mammas gan zinu. Bet tas tiešām galīgi nav viens un tas pats. Lai kā es sev izvēlētos mājdzemdības, ja vecmāte netiktu - tad noteikti uz slimnīcu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas