79 gadus veca kundze pieķer mājās zagli un bezbailīgi cīnās viņam pretī

tautaruna.lv 11.jūnijs 2022, 1:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pexels.com
79 gadus vecā Vilma Alma no Skotijas atradās dārzā, kad viņas mājās neaicināts iegāja 31 gadu vecais Neitans Teilors. Viņš grasījās seniori vienkārši apzagt, tomēr situācija izvērtās ļoti interesanti, ziņo "The Sun".

Kā medijiem stāsta seniore, viņa atradās dārzā, kad pēkšņi vēlējās padzerties.

Cenšoties atvērt durvis, viņai tas neizdevās. Tāpēc sieviete gāja pie kaimiņienes un paņēma savas mājas rezerves atslēgas.

Atslēdzot durvis, viņai pretī stāvēja zaglis. Vilma pamanīja, ka zagļa kabatas ir pilnas ar viņas mantām. Viņa lika tās atdot, bet zaglis atteicās to darīt. Vilma ar zagli esot strīdējusies kādu brītņu, pēc tam viņš metās bēgt.

Sieviete neapmulsa, bet devās viņam pakaļ. Vilma satvēra zagli. Kā viņa apgalvo, tad viņi esot cīkstējušies aptuveni 15 minūtes, kad sieviete saprata, ka zaglis ir jāpalaiž vaļā. Viņai bija bail par to, ko viņa nodarīs kramplauzim.

"Es jutu, ka sāku uzvilkties, tāpēc man nācās viņu palaist. Es tajā brīdi nevarēju par sevi atbildēt, ko būtu gatava viņam nodarīt, Es ļāvu viņam aiziet viņa paša drošības dēļ."

Seniore min, ka iesitusi zaglim no visa spēka, tomēr visticamākais viņš nav diži cietis, bet gan jūtas diezgan apkaunots.

31 gadus vecais zaglis Vilmai nozaga gan medikamentus, gan rotaslietas aptuveni 1000 mārciņu vērtībā.

Policijai vēlāk izdevās zagli notvert.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas