3 horoskopa zīmes, kuras jūnijā būs vislaimīgākās

tautaruna.lv 11.jūnijs 2022, 10:30
 
pexels
Astroloģe Anžela Pērla jautāja taro kārtīm, kuras zīmes būs vislaimīgākās 2022. gada vasaras pirmajā mēnesī, raksta "Focus".

Skorpions

Nav izslēgts, ka Skorpioni iegādāsies vai pārdos spēkratus, kas rezultēsies ar ievērojamu peļņu vai kārotu auto. Viņi saņems atlīdzību par noteiktiem līgumiem vai sadarbību. Tas viņiem sagādās laimi. Tāpat Skorpionus pirmajā vasaras mēnesī var sagaidīt ziņas par grūtniecību. Skorpioni jūnijā noteikti nebūs vieni, viņiem kāds palīdzēs, iespējams, cilvēki no ārzemēm.

Vēzis

Vēžiem jūnija beigas un jūlija sākums būs dzimšanas dienu periods, tāpēc šai horoskopa zīmei šie mēneši ir paši svarīgākie. Lai gan Vēžiem šajā mēnesī būs jāaizsargā sava teritorija, viņi būs stiprāki un augstsirdīgāki par visiem citiem. Lai gan jūnijā gaidāma arī sacenšanās, Vēži tajā uzvarēs. Tāpat Vēži jūnijā var pabeigt kādu nozīmīgu projektu, pārcelties uz citu valsti vai uzrakstīt disertāciju. Kārtis rāda pārmaiņas, kas prasa drosmi un pārliecību, taču sola gaišāku nākotni.

Vērsis

2022. gada vasaras pirmajā mēnesī Vēršiem piepildīsies viņu vēlmes. Viņi, iespējams, iegūs to, par ko jau sen sapņo. Tāpat Vēršu dzīvē parādīsies kāds ūdens stihijas svešinieks (Vēzis, Zivis vai Skorpions). Vērsis jūnijā var kaut ko svinēt vai atgriezties mājās, kas darīs viņus laimīgus. Vēršiem jūnijā ir iespējams arī kāds grupu darbs vai projekts, kas nesīs ievērojamu peļņu un padarīs Vēršus laimīgus. Nāves kārts liek domāt, ka Vērsim jūnijā būs ļoti būtiskas pārmaiņas, proti, kaut kas vecs mirs un sāksies jauns dzīves posms. Taču kārtis rāda arī iespējamu laulību, pārcelšanos vai peļņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas