Nomira 12 gadus veca meitene; vietējie stāsta par traģēdiju Mangaļsalā

tautaruna.lv 13.decembris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Sestdienas, 4.decembra, pievakare Mangaļsalā. Piecu cilvēku ģimenes ar trim bērniem bīstamā izklaide beidzas ar letālu iznākumu. Aiz apvidus auto striķī iesietais pūslis izslīd no ceļa un ietriecas kokā. 12 gadus veca meitene iet bojā turpat piesnigušajā ceļmalā. Vēl trīs cilvēki gūs traumas, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Mangaļsalas iedzīvotāja Astra ir šokēta par vecāku bezatbildību. “Ar tādiem jokiem puikas izaug, bet - ne jau pieauguši cilvēki.”

Citi par traģēdiju Mangaļsalā runā nelabprāt. Daži zina stāstīt, ka cietusi viena no kaimiņu ģimenēm. Vēl kāds norāda, ka baltā apvidus auto, aiz kura tika vilktas ragavas un pūslis, pieder vietējā jahtkluba saimniekam.

Senās un dzīvībai drošās ziemas izpriecas nu aizstātas ar krietni bīstamāku padarīšanu. Drīz vien pēc traģēdijas Mangaļsalā Bez Tabu saņem video vēsti no Priekules puses, kur baļķvedējam pa priekšu brauc automašīna, aiz kuras savukārt striķī tiek vilktas ragaviņas.

"Viņi, protams, ka redzēja, ka es braucu no aizmugures, apstājās, piekabināja ragaviņas klāt un notika tas, kas notika. Un tā arī trīs kilometrus man viņi pa priekšu brauca aiz ragaviņām. Principā, mašīnai pilnais svars varēja uz to brīdi būt 52 tonnas. Un ceļš bija vienā ledū. Un es nebiju vienīgais, kas tur brauca pa to ceļu. Arī pretī brauca mašīnas. Tā kā, nu, pasākums diezgan bīstams," stāstīja Mareks.

Internetā un sociālajos tīklos atrodams visnotaļ daudz video ar identiskām izdarībām. Katra no tām ir ar lielu traģēdijas varbūtību. Atkarībā no negadījuma apmēru arī tiek vērtēta iesaistīto atbildība un piemērojamais sods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas