FOTO: Gobzems parāda, kā tiek vajāts viņš un viņa ģimene

tautaruna.lv 13.decembris 2021, 11:30
 
F64
Politiķis Aldis Gobzems, kas kopš pagājušās pirmdienas īsteno savdabīgu protesta akciju, pulcējot cilvēkus dažādās Latvijas pilsētās, parādījis, kā, pēc paša teiktā, viņu un viņa ģimeni vajā Valsts drošības dienesta darbinieki.

Sociālajā tīklā Fcebook Gobzems publicējis foto, kurā redzams melns auto, kas pēc, politiķa rakstītā, ir Drošības dienesta auto.

"Normund Mežviet! Armand Ruk! Ko pie manas mājas svētdienā dara drošības dienesta mentu škoda? Kāpēc Jūs vajājat mani un manu ģimeni?" raksta Gobzems.

Tikmēr komentāros cilvēki izsaka dažādas versijas par dienesta auto klātbūtni, tostarp, neslēpj arī ironiju, rakstot, ka dienesta darbinieki Gobzemu sargā kā nevienu citu.

"Es domāju atbrauca pusdienās, tikai kauns bija ieiet pie tevis".

"Laikam, visi pazudušie cilvēki atgriezās,visi slepkavas un pedofili noķerti,visi zagļi arī. Tāpēc kungiem palika garlaicīgi."

"Aiznes kafiju čaļiem... darbs grūts..."

"Tā tiek izšķērdēta nodokļu maksātāju nauda."

Kā vēstījām iepriekš, Gobzems atklāja, ka ir iemīlējies. Tagad viņš sociālajā tīklā facebook publicējis fragmentu no sarakstes ar mīļoto sievieti. Facebook, Gobzems publicējot sarakstes fragmentu, kurā teikts, ka viņš ir lauva un tas jāturpina, rakstīja, ka to dara minētā cilvēka dēļ, kura personību gan politiķis neatklāj.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas