Pļaviņš: Ja mani censtos vakcinēt, es būtu gatavs nogalināt

tautaruna.lv 10.decembris 2021, 20:30
 
youtube.com / Ekrānuzņēmums
Covid-19 pretinieks un pretrunīgi vērtētā uzņēmuma "Memory water" dibinātājs Jānis Pļaviņš youtube.com raidījumā apgalvo: "Ja mani piespiedu kārtā censtos vakcinēt, vai manus bērnus, es būtu gatavs nogalināt. Atcerietis - NOGALINĀT!".

Covid-19 pretinieks un pretrunīgi vērtētā uzņēmuma "Memory water" dibinātājs Jānis Pļaviņš tīmekļa vietnes youtube.com raidījumā "Nedēļas personība", kuras vadītājs ir tikpat pretrunīgi vērtētais draudzes "Kristus pasaule" garīgais līderis Mārcis Jencītis, dalās ar saviem dzīves notikumiem un pauž kategorisku viedokli par aktuālajiem notikumiem sabiedrībā.

Pļaviņš izsaka viedokli, ka "visiem ir japiedalās Rododendrā, jo tas ir tendēts uz brīvības atjaunošanu un genocīda izbeigšanu". Kā arī, atbildot uz jautājumu - kā noritētu viņa un žurnālistes Ingas Spriņģes tikšanās, Pļaviņš pauž, ka Ingu aicinājis vairākkārt uz diskusiju, bet "viņa baidās debatēt, jo viņiem viss balstās uz meliem, baidās pazaudēt seju plašas publikas acīs, jo izdarījuši noziegumu pret cilvēci".

Runājot par vakcināciju, Pļaviņš ir kategorisks: "Ja mani piespiedu kārtā censtos vakcinēt, vai manus bērnus, es būtu gatavs nogalināt. Atcerietis - NOGALINĀT! Tikai kādas iespējas man būtu, šaujamieroci es nekad neesmu turējis rokās, tikai spēļu, mēs nezinām kādas kurā brīdī ir iespējas. Es aizstāvētos maksimāli. Un neesmu tā pieķēries savam ķermenim."

Jau vēstīts, ka pērnā gada 7.decembrī PTAC pieņēma lēmumu patērētāju kolektīvo interešu pārkāpuma lietā, kurā par konstatētajiem pārkāpumiem "Memory Water" tika piemērota soda nauda 15 000 eiro apmērā, aizliegta lēmumā konstatētās negodīgās komercprakses īstenošana, kā arī uzlikts pienākums mainīt "Memory Water" ražoto produktu marķējumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas