Soctīklu lietotāji šokā; Rīgas dome atkal pārsteidz ar svētku noformējumu

tautaruna.lv 10.decembris 2021, 18:30
 
twitter.com / @RigasDome
Sociālo tīklu lietotāji pauž neizpratni un ir pārsteigti par Rīgas domes izvietotajiem Ziemassvētku noformējumiem pilsētā.

Līdz Ziemassvētkiem atlikušas divas nedēļas un, kā jau katru gadu, pilsēta gatavojas svētkiem. Šogad sociālo tīklu lietotāju vidū rodas jautājumi par savādo svētku noformējumu Rīgas pilsētā.

Rīgas dome savos sociālo tīklu profilos informē, ka "šogad Ziemassvētku gaidīšanas laikā pilsētvidi rotā ilustratora Roberta Rūrāna īpaši Rīgai radītais mākslas darbs “Mazie ziemas prieki Rīgā”" .

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" mākslas darbs cilvēkos raisa samērā lielu neizpratni.

"Uzminiet kādos svētkos mūs sveic mīļotā @RigasDome Politkorekrums saniedzis tādu stulbuma līmeni, ka pat pilnīgi neitrālo latviešu vārdu Ziemassvētki nevar pieminēt. "

"Kaut kā...salikās kopā...bet ko es zinu un saprotu...es no laukiem...bet...kā teica viens vīrs...man tāda māksla nav vajadzīga."

"Progresīvā RD seko EK rekomendācijām. Līdzīgi kā padomju laikos, Ziemassvētku vietā mums būs parasti svētki. Happy holidays! С Новым годом!"

"ak, ārprāts! kaut kāda krievu sādža? nē, tā ir Rīga. @RigasDome, jūs esat nojūgušies jau līdz galējam kliņķim???"

"Jo rūpīgāk es šajā bildē ieskatos, jo stiprāk jāsmejas. Tie lielisks ir viss - kompozīcija, koloristika, ķermeņu (dis)proporcijas, scenogrāfija, uzraksta "fonts" un tā izpildījums, un visbeidzot, "iekļaujošais" saturs. Turklāt sūdasūds nolikts pie LMA."

"Akdies! Rīgas krējums varēja jau nepūlēties - ar katriem svētkiem dekorācijas paliek arvien murgainākas un acis pašas netīksmē nolaižas. Un vēl - mums normālajiem būs ZIEMASsvētki. Tas tā - Eiropas roklaižu zināšanai. "

" Klau, kas jums taisa tos bezgaumīgos dizainus? Es varu labāk un lētāk! šis beidzamais atkal ir atsitiens pret bedres dibenu - krievu uzorčiki un slāvu tipa šrifts. Kauns, tiešām kauns kādu draugu aicināt ciemos uz Rīgu. Muhosranska , ne Latvijas galvaspilsēta"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas