Eksministrs dusmīgs: Tas, kas ir izdarīts ar Rīgas ielām, ir noziegums!

tautaruna.lv 10.decembris 2021, 15:48
 
facebook.com
Bijušais satiksmes ministrs Anrijs Matīss sociālajā tīklā Facebook neslēpis sašutumu par jau pirms kāda laika aktualizēto tēmu - stabiņiem Rīgas ielās.

Eksministrs uzsver, cik lielā mērā uz ceļiem uzstādītie stabiņi apgrūtina satiksmi un sniega tīrīšanu pilsētā.

"Tas, kas ir izdarīts ar Rīgas ielām, ir noziegums! Ne jau ceļu uzturētāju izpildījumā, bet stabiņu licēju izpildījumā, tagad avārijas dienesti, medicīniskā palīdzība, u.c. nespēj veikt savus pienākumus katastrofās situācijas dēļ, kas valda jau trīs dienas pēc snigšanas beigām un turpināsies līdz sniegs nokusīs!

Uzturētāji viekārši nav spējīgi sniegu novākt, jo traucē stabiņi. Arī velosipēdisti šīs velojoslas izmantot nevar!

Vai tiešām nevienam par to nebūs jāatbild, vai tiešām nevienam par to nav nekas sakāms, cik ilgi tā var turpināties, noziedzīga nekompetence satiksmes organizācijā.
Varbūt tomēr ir laba iespēja beidzot novākt stabiņus, lai nav jāsaka kā vicemēram "sniegu nevar noķert gaisā" vai "lauzt līgumu nekvalitatīvas sniega tīrīšanas dēļ"!" raksta Matīss.

Nesen vēstījām, ka soctīklos popularitāti iemantojis video, kurā redzams, kā Rīgā tiek tīrīts sniegs ap galvaspilsētā izvietotajiem stabiņiem.

Cilvēku komentāros gan pauda neizpratni, kāpēc stabiņi nav ziemas periodā noņemti, bet daži nesaprata, kāpēc vispār tiek tīrīts sniegs ap stabiņiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas