Viņķele izsakās par Petravičas erotisko fotosesiju

tautaruna.lv 10.decembris 2021, 12:15
 
Dmitrijs Suļžics / F64
Par bijušās labklājības ministres Ramonas Petravičas drosmīgo fotosesiju nolēmusi izteikties ari bijusī veselības ministre Ilze Viņķele.

Politiķe, bijusī labklājības ministre, Ramona Petraviča piedalījusies erotiskā fotosesijā jaunākajā žurnāla “Klubs” numurā, pēc kuras saņēmusi gan atbalstošas atsauksmes, kā arī kritiku.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" savu viedokli paudusi Ilze Viņķele, kad par Petravičas izteikumiem debatēs par jauno Satversmes tiesas tiesnesi, teātra zinātniece Zane Radzobe paudusi neizpratni.

"OMG! Petraviča debatēs par jauno Satversmes tiesas tiesnesi kritizē prezidentu vārdiem “nav pieļaujams, ka vīrietis, izmantojot savu dominējošo stāvokli”… Un nobeidza, ka atbalsta Kucinu “kā sieviete”. Dzirdēju pati savām ausīm. Citādi neticētu, " pārsteigumu pauž Radzobe.

"Kaut kā jau tā fotosesija jāattaisno un jāturpina attīstīt PRistu piemeklētā tēma “iedrošinu sievietes”. Nelaime tāda, ka mēģinājums izkrīt starp rindām - Jūs tam nenoticat, bet elektorātam, uz kuru viņa varētu tēmēt, sieviešu tiesības nav gluži top 10 tēma," ierakstā apgalvo Viņķele.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas