Šleseram uzklupuši hakeri?

tautaruna.lv 19.jūnijs 2021, 12:31
 
"Facebook" lapa Ainārs Šlesers
Bijušā politiķa Aināra Šlesera "Facebook" lapā publicēts ieraksts, kuram pievienots attēls no e-pasta, kurā manāmi dažādi e-pasti, kurus, kā norāda, lapas uzturētājs, neesot vēlējies saņemt.

"Facebook"

"Gribu Jūs informēt, ka HAKERI mēģina bloķēt manu e-pastu! Tiek sūtīti simtiem dažādi e-pasti, lai nobloķētu man iespēju saņemt e-pastus no cilvēkiem, kuri grib pievienoties manai komandai un veidot JAUNO PARTIJU," vēsta ieraksts "Facebook" lapā.

Ekrānuzņēmums no "Facebook"

Tikmēr sociālajā tīklā "Twitter" ļaudis iesmej, ka hakeri nebūtu pie vainas, bet kādi cilvēki e-pastu norādījuši dažādās lapās, lai saņemtu jaunumus, kas bijušajam politiķim varētu interesēt.

Iepriekš vēstīts, ka ekspolitiķis Šlesers paziņojis, ka nākamgad startēs Saeimas vēlēšanās. "Kāds būs formāts - vai tā būs jauna partija vai kā savādāk, to laiks rādīs. Pats galvenais ir tas, ka es aicinu uz sadarbību visus manus draugus, paziņas, domubiedrus, vecos cīņu biedrus apvienot spēkus un strādāt kopā, lai Latvija var būt veiksmes stāsts," teica Šlesers.

Šlesers savulaik kopā ar Ameriku tika ievēlēti Rīgas domē no "Latvijas Pirmās partijas un "Latvijas ceļa" (LPP/LC) saraksta. Rīgas domē tā bija pārstāvēta ar 12 deputātiem. Tieši sadarbība ar šo partiju ļāva pie varas Rīgā nonākt "Saskaņas centram", kas vēlāk pārtapa par "Saskaņu". Pēc LPP/LC likvidēšanas tās Rīgas domes frakcija Amerika vadībā izveidoja jaunu politisko partiju "Gods kalpot Rīgai!".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas