Holivudas aktieris asprātīgi izjoko kolēģi dzimšanas dienā

tautaruna.lv 19.jūnijs 2021, 19:19
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Holivudas aktieris Kriss Evanss 13. jūnijā nosvinēja savu 40 dzimšanas dienu. Viņa kolēģis Kriss Hemsvorts ar amizantu joku sveica savu kolēģi apaļajā jubilejā, vēsta medijs "People".

Kriss Hemsvorts ar Krisu Evansu filmējās kopā filmā "Atriebēji" jeb "Avengers". Šajā filmā kopumā filmējās trīs populāri Krisi, tajā skaitā arī Kriss Prats.

Hemsvorts bija ievietojis apsveikumu savam kolēģim dzimšanas dienā sociālajā medijā "Instagram".

"Daudz laimes 40. dzimšanas dienā, Kriss Evanss, tu vienmēr būsi numur viens manā grāmatā," tā vēstīja ieraksts sociālajos medijos.

Tomēr slavenais aktieris bija pievienojis klāt fotogrāfiju nevis kopā ar Evansu, bet gan ar otru slaveno kolēģi Krisu Pratu.

Hemsvorts dalījās ar fotogrāfiju, kura tika uzņemta filmēšanas laukuma aizkulisēs. Pēc bildes var spriest, ka fotogrāfija ir uzņemta gaidāmās filmas "Thor: Love and Thunder" filmēšanas laikā.

Aktiera fani bija sajūsmā par Hemsvorta humora izjūtu, paužot neskaitāmus atzinīgus vārdus par izstrādāto joku un pasmejoties līdz ar aktieri.

"Kriss Evanss izskatās citādāk", "Vecīt, Kriss gadu gaitā ir mainījies", "Wowwww, Evanss ir uzplaucis".

Kriss Hemsvorts ir austrāliešu aktieris. Pazīstams ar Tora lomu Marvel Studios filmās "Tors" (2011), "Atriebēji" (2012), "Tors: Tumsas karaļvalsts" (2013), "Atriebēji: Ultrona laikmets" (2015), "Tors: Ragnarjoks" (2017), "Atriebēji: Bezgalības karš" (2018) un "Atriebēji: Noslēgums" (2019), kā arī Kima Haida lomu Austrālijas televīzijas seriālā Home and Away (2004-2007). Tāpat filmējies tādās filmās kā "Zvaigžņu ceļš" (2009), "Ideālā izglābšanās" (2009), "Būda mežā" (2012), "Sniegbaltīte un mednieks" (2012) un "Sarkanā rītausma" (2012). Arī viņa brāļi Liams un Lūks ir aktieri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas