Pazīstams ārsts: Jaunais koronavīruss ir atnācis uz visiem laikiem

tautaruna.lv 19.jūnijs 2021, 13:14
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Slavenais Krievijas ārsts Aleksandrs Mjasņikovs savā Telegram kanālā publicēja jaunu ierakstu, kurā viņš runā par situāciju ar koronavīrusu.

“Katru dienu mēs redzam statistiku par jauniem pozitīviem koronavīrusa testiem. ... Visus tas ļoti satrauc, un plašsaziņas līdzekļi man jautā: kad tas beigsies, vai tas apstāsies?

Atbilde ir: nekad. Klausieties, ko ārsti saka: jaunais koronavīruss ir atnācis uz visiem laikiem, tas ir ieņēmis stabilu vietu vīrusu vidū, kas izraisa akūtas elpceļu slimības. Tāpat kā četri iepriekšējie “vecie” koronavīrusi, kas pazīstami kopš 60. gadiem, piemēram, gripas vīrusi, adenovīrusi.

Mums jāpieņem fakts, ka noteikts skaits cilvēku katru dienu ar kaut ko saslimst, ieskaitot Covid-19. Tikai atšķirībā no daudzām slimībām kovidu (un tā smago gaitu) var novērst. Jā, šodien var. Mums jāiemācās sadzīvot ar jauno koronavīrusu, jo esam pieraduši pie visa pārējā. Pieņemiet, ka būs jauni viļņi, un esiet gatavi tiem.

Ievērojiet veselīgu dzīvesveidu, kustieties, zaudējiet lieko svaru, atbrīvojieties no kaitīgiem ieradumiem, vakcinējieties - un ne tikai no koronavīrusa, bet arī no pneimokoka, stingumkrampjiem, gripas, hepatīta.

Tādejādi mēs samazināsim savus individuālos riskus. Aplūkojot publicētos skaitļus, nebaidieties, bet izdariet secinājumus! " pauda Mjasņikovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas