FOTO: Slepenā ceremonijā šodien apprecējies bokseris Kristaps Zutis

Portāls nra.lv 15.decembris 2023, 18:21
 
Publicitātes foto
Satraucošu notikumu šodien piedzīvojis bokseris Kristaps Zutis. 1188.lv ziņo, ka šodien, 15. decembrī, grezenus mija digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne un bokseris Kristaps Zutis.

Kā vēsta 1188.lv, tad lielais notikums tika rūpīgi slēpts.

Par kāzām, kuras notika šodien, ne jausmas nebija pat vecākiem. Vecāki par priecīgo notikumu uzzināja vien pēc oficiālās ceremonijas beigām.

Skaisto notikumu iemūžināja televīzija. Gada slepenāko kāzu aizkulises, lielākās šaubas un skaistākos brīžus, skatītājiem būs iespēja redzēt realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”!.

Kā tiek ziņots, tad šis gads pārim ir bijis kā kaislīga meksikāņu novele. Gada sākumā viņi oficiāli paziņoja, ka ir uzsākuši kopdzīvi, kurai sekot varēja realitātes šovā. Pavasarī izskanēja bildinājums, kas “Slavenības. Bez filtra”! skatītājiem un tuvākajiem cilvēkiem lika jau tālumā dzirdēt kāzu zvanus, taču neilgi pēc skaistā notikuma, vasaras pilnbriedā, pāris paziņoja, ka ir pārtraukuši savas attiecības. Taču, neilgi pēc paziņojuma, medijos sāka parādīties ziņas, ka abi manīti kopā, kas lika uzdot jautājumu - vai viņi tiešām atkal ir kopā? Pāris to noliedza, pieminot, ka ir palikuši labi draugi, taču kā saka latviešu teiciens “veca mīla nerūs”, un jau rudenī abi lika noprast un arī paši paziņoja, ka ir atsākuši attiecības un filmēsies realitātes šovā. Televīzijas skatītājiem, ne arī tuviniekiem, nebija ne mazākās nojausmas par pāra iecerēm, un kāzas tika organizētas pilnībā slepenībā. Kā ziņo paši svētku vaininieki, tad no šodienas Elīna pāriet vīra uzvārdā, un tagad būs Elīna Zute.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas