FOTO: Gobzems sašutis par redzēto Levita Jaungada uzrunā

tautaruna.lv 3.janvāris 2023, 9:20
 
F64
Politiķis Aldis Gobzems neslēpj sašutumu ar redzēto prezidenta Egila Levita Jaungada uzrunas laikā televīzijā.
Gobzema uzmanību piesaistījis Latvijas karogs, kas, pēc politiķa teiktā, ekrānā ar katru runas minūti aizņēma arvien mazāku daļu.

"Tik simboliski un zīmīgi. Tā sauktā Latvijas!!!!prezidenta runa Latvijas!!!! televīzijā. Runas laikā Latvijas!!!! karogs ekrānā ar katru runas minūti aizņem arvien mazāku ekrāna daļu. Pie vārdiem Laimīgu Jauno 2023.gadu Latvijas!!! karogs principā Latvijas!!! televīzijas ekrānā tā sauktā Latvijas!!!! prezidenta runas laikā vairs nav. Jo ilgāk ir šis runātājs, jo mazāk Latvijas. Tā sanāk. Laimīgu Jauno gadu! Simboliski un zīmīgi," raksta Gobzems.

Arī komentāros cilvēki neslēpa sašutuu par redzēto un liela daļa vispār jautāja, kur ir Latvijas karogs, viņi to neredzot.

"Un kāpēc mūsu valsts karogs vispār kaut kur malā? Un pēc tam vispār pazūd! Nevajadzēja MŪSU karogu vidū, vai visas privilēģijas svešam karogam?"

"Prieks redzēt,ka ne es vienīgā šo pamanīju! � Skumji, ka līdz tam ir nonācis! Pie lsm raksta biju komentāros ielikusi bildi kur nobildēju pa tv redzamo ar jautājumu - kur ir Lv karogs? Jums vajadzētu redzēt cik daudzi man par šo klupa virsū, sauca par aklu aitu, kurai acis no pakaļas jāizvelk... Dēļ šiem "guļošajiem" bļauriem arī esam tur kur esam!"

"KĀPĒC mūsu karogs pašā stūrī bija wtf?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas