Multimākslinieks Kašers atklāj, kas viņu šokējis Bejonsē koncertā

tautaruna.lv 28.jūnijs 2018, 17:40
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Multimākslinieks Kašers jeb īstajā vārdā Kaspars Blūms–Blūmanis sociālajā tīklā instagram publicējis ierakstu, kurā pastāstījis, kā juties tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Bejonse koncertā.

Kā izrādās, tad Bejonse ir viena no Kašera dzīves iedvesmas avotiem. "Es esmu viņu apbrīnojis ne tikai mākslinieciski, skatuviski, vokāli un fiziski, bet arī viņas menedžmenta, mārketinga, biznesa apbrīnojamās spējas un radošās izpausmes," sociālajā tīklā instagram raksta mākslinieks.

"Viņa manās acīs ir mākslinieciskā izcilība un perfekcija."

Kašers bijis pārliecināts, ka viņas koncertā dejos, dziedās līdzi dziesmām, bet viss izvērties pavisam savādāk. "Es dzīvē esmu piedzīvojis tik tiešām daudz, taču tās sajūtas, kas radās atskanot pirmajiem dziesmas vārdiem es nevaru ietērpt vārdos. Man bija šoks par viņas balsi- dzīvajā tā ir 10 reizes spēcīgāka un augstāka nekā liekas video ierakstos. No viņas acīm nāk dievišķa enerģija."

Māksliniekiem koncerta laikā bijusi sajūta, ka viņš satiekas ar Dievu. "Jo ir ok, ja reizi pa reize visam ķermenim iziet cauri mazās, patīkamās skudriņas, bet tādā stāvoklī atrasties 2 stundas 30 minūtes.Nopietni, man bija dvēseliskais orgasms pilnīgā miera stāvoklī. Skatoties šokā atvērtu muti, mirdzošām acīm, atrodoties tūkstošiem trakojošu fanu ielenkumā."Tas ir viens no manas dzīves skaistākajiem mirkļiem," uzsver Kašers.

Jau vēstīts, ka pavisam nesen multimākslinieks Kašers sociālajā tīklā instagram publiski paziņoja par savu seksuālo orientāciju, norādot, ka ir kopā ar vīrieti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas