Ezotēriķe brīdina: Latviju apsēdušas vārnas, tā nepavisam nav laba zīme

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 28.jūnijs 2018, 14:15
 
F64
Jo īpaši pēdējā laikā Latviju ir apsēdušas vārnas. Ezotērikas un kosmosa eksperte Elita Drāke skaidro, ko tas nozīmē, raksta portāls "skaties.lv".

Vārnas lido tur, kur ir spēcīgas vibrācijas, brīdinot par nelaimēm, melnajām svītrām,” skaidro Drāke. Un tas, ka Latvija ir pārpildīta ar vārnām, nevar palikt nepamanīts.

Drāke ir sākusi rīkoties. “Sestdienas zināmas kā Saturna dienas. Saturns atbild par nelaimēm, katastrofām. Jau vēsturiski pastāv tāds termins kā ”Saturnālijs” jeb Saturna godināšana. Godinot Saturnu, mēs sevi paglābjam no nelaimēm.

Tāpēc es katru sestdienu, lai kur arī atrastos - Latvijā vai ārzemēs, dodos barot vārnas. Tā ir kā enerģijas apmaiņa,” stāsta eksperte.

Pastiprināti sākot interesēties par vārnu tēmu, viņa secinājusi, ka šo putnu netrūkst nekur Eiropā. Taču īpaši daudz vārnu ir Latvijā.

“Latvija ir pārpildīta ar vārnām. Tiklīdz tam sāk pievērst uzmanību, to vairs nevar nepamanīt. Un, ja vārnas lido apkārt un ķērc, viņas par kaut ko brīdina. Tas ir pierādīts par visiem 200 procentiem.

Priecīgā ziņa ir tā, ka, ja koncentrējamies uz labo savā dzīvē, vārnu enerģiju var izmanto kā palīgu. Piemēram, barojot putnus, kā to jau ilgstoši dara eksperte.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas