Atklāti: Cik skarba bijusi šokējoši atklātā pašmāju šova dalībnieces dzīve

Portāls nra.lv 29.oktobris 2017, 13:30
 
Ekrānšāviņš no video
Pirms divām nedēļām kanālā "STV Pirmā!" sāka demonstrēt raidījumu "Caur ērkšķiem uz...", kurš stāsta par desmit sievietēm, kuras dzīve līdz šim nav žēlojusi. Arī šova otrajā sērijā skatītāji tika iepazīstināti ar vēl vairākām dalībniecēm, kuras atklāti pastāstīja par dzīves skarbo realitāti.

Kamēr pēc pagājušā nedēļas raidījuma kļuva zināms, ka viena no šova dalībniecēm, nesagaidot pirmizrādi, mirusi no narkotiku pārdozēšanas, tikmēr šonedēļ raidījumā vairāk atklāts par citu dalībnieču likteņiem.

Viena no raidījuma varonēm ir arī 23 gadus vecā Laura. Sieviete neslēpj, ka ir skaļa, reizēm gadoties "iziet arī no rāmjiem". Diemžēl, viņas bērnība nav bijusi laimīga- vecāki dzēruši, situši Lauru. Tīņu gados viņa satika savu mīlestību Edgaru. Vecāki abu attiecības neatbalstīja, tāpēc abi aizmukuši no mājām un apmetušies kādā uzlauztā dārza būdā. Laura neslēpj, ka lai būtu, ko ēst, reizēm zaguši pārtiku.

16 gadu vecumā Laura uzzināja, ka ir stāvoklī. Vecāki vēlējušies, lai meitene taisa abortu, tomēr abi apprecējušies, atraduši pirmo kopīgo mājokli. Drīz ģimenei piepulcējās vēl viens bērns, bet Laura un Edgars turpināja dzert, uzdzīvot, reizēm arī kāvās.

Pēc tam bērni nonākuši krīzes centrā. Kādā dienā Laura atnākusi pie bērniem un aizvedusi prom.

Pēc tam sievietei bijuši vēl trīs aborti, tomēr nu ģimenei piepulcējies arī trešais mazulis. Tagad viņi darot visu iespējamo, lai bērniem būtu labāka dzīve, lai mazie ar viņu var lepoties.

Laurai trūkst teju visi priekšzobi, tas ievērojami atstājis iespaidu uz viņas pašcieņu. Tomēr šobrīd ģimenei pietrūkst līdzekļu, lai šajā jautājumā kaut ko mainītu. Tāpat sieviete vēlas pabeigt vidusskolu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas