Atklāti jaunumi saistībā ar zem šķūņa apraktā vīrieša līķi

Portāls nra.lv 29.maijs 2017, 7:12
 
ekrānšāviņš/ Degpunktā
Aprīļa beigās Aizputē zem kāda veca šķūņa tika atrasta aprakta automašīna, kurā atradās vīrieša mirstīgās atliekas. Šobrīd ir nākuši klajā pārsteidzoši jaunumi saistībā ar šo lietu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Policija saistībā ar šo lietu "Degpunktā" žurnālistiem komentārus nesniedz, tomēr žurnālisti devās uz Aizputi, lai noskaidrotu, vai pilsētā nav manīti Aigara draugi, kuri ir vienīgie, kas spētu atbildēt uz jautājumiem par slepkavību.

Tiek izteikta, versija, ka visi iespējamie notikušā liecinieki ir ''pazuduši''. Aizputes iedzīvotājs Māris stāsta: "Tie kas tajā laikā varēja būt viņam draugi ir jau Anglijā un citur. Lai gan es ari skaitos viens no vecajiem, tomēr es toreiz tāds svaigs te atnācu un par viņiem tā ne īpaši neinteresējos. Tas arī viss." Māris arī norāda, ka visi tie cilvēki, kas 1990. gados bija draugos ar Aigaru Zikmani, ir pazuduši un dzīvo citur.

ekrānšāviņš/ Degpunktā

Vēl kāds raidījuma žurnālistu aptaujātais Aizputes iedzīvotājs izsaka versiju, ka mirušais vīrietis noteikti pats kaut ko bija noziedzies un tāpēc tika sodīts. "Es arī neticu, ka nevar būt kāds liecinieks, kas tomēr kaut ko zinātu," stāsta vīrietis.

Lietas šķetināšana šobrīd ir nodota Rīgas izmeklētājiem, taču šobrīd it kā acīmredzamā cēloņu saikne ar nogalinātā vīrieša draugiem nepalīdz tikt vainīgajiem uz pēdām.

Jau vēstīts, ka Aizputē kādā teritorijā, veicot būvdarbus, atrasts Aigara Zikmaņa līķis. Izrādās, vīrietis pazudis pirms 17 gadiem un viņš bijis 1990. gadu biznesmenis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:33

Jaunākās diskusijas