ŠOKĒJOŠI: Tikai laimīga sakritība glābj jaunieti no traģēdijas

Portāls nra.lv 8.maijs 2017, 7:12
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Emīls Desjatņikovs/ F64 Photo Agency
Kāds jaunietis no Jēkabpils var droši teikt, ka ir dzimis laimes krekliņā, jo tikai laimīgas sakritības dēļ viņa brauciens ar automašīnu alkohola reibumā nebeidzās ar traģēdiju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sestdien ap plkst. 05.50 no rīta Jēkabpils dzelzceļa stacijas uzraugu nobiedēja skaļš troksnis. Iznākot no sava posteņa, uzraugs pamanīja, ka kāds jaunietis ar automašīnu ir uzbraucis dzelzceļa pārbrauktuves luksoforam. Protams, tika izsaukta arī policija.

Policijas pārstāve raidījuma "Degpunktā" žurnālistiem stāsta: "1996. gadā dzimis jaunietis, vadot “Audi A6” Jēkabpilī pa Zīlānu ielu, uzbrauca dzelzceļa pārbrauktuves luksoforam. Autovadītājam tik konstatēts alkohola reibums - 2,6 promiles. Vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, kurš nosūtīts izskatīšanai tiesai un autovadītājam, protams, būs jāsedz materiālie izdevumi, kas saistīti ar bojāto luksoforu."

Bojātais luksofors un barjera nekavējoties pēc negadījuma salaboti, un dzelzceļa satiksme netika kavēta. Tikai laimīgas sakritības dēļ necieta neviens cits un šī avārija neizvērtās traģēdijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:33

Jaunākās diskusijas