Atradies kopš 11.jūlija bez vēsts pazudušais žurnālists un redaktors Andžs

tautaruna.lv 27.jūlijs 2023, 14:15
 
Tuvumā.lv
Policija ziņo, ka žurnālists ir atradies sveiks un vesels. Interneta medijs par kristiešu dzīvi Tuvumā.lv lūdz līdzcilvēku palīdzību - kopš 11.jūlija bez vēsts pazudis žurnālists un Tuvuma.lv redaktors Artūrs Andžs.
"Iespējams, šobrīd A.Andžs cenšas nokļūt uz Liepāju vai citviet, meklē jaunu dzīvesvietu un darbu. Iespējams, saguris un apmaldījies "laikā un telpā'', un, cerams, nav kādas veselības problēmas pārslodzes vai kāda cita iemesla dēļ.
Ja trauksmi Valsts policijā nebūtu cēluši ģimenes locekļi, iespējams, to pat līdz šim brīdim nebūtu pamanījuši, jo A.Andžs pēdējā komunikācijā vēl 11.jūlija vakarā, pēc 21.00, telefonsarunā izteicās, ka vēlas dzīvē pārmaiņas: meklēt jaunu darbu, pārcelties no Rīgas uz Liepāju. Vēl zinājām, ka jau pagājušogad A.Andžs bija ieplānojis šovasar doties svētceļojumā uz Aglonu. Tāpēc izsecinājām, ka jādod viņam tā saucamais brīvais režīms; norunājām, ka vasarā nekādus termiņus neuzstādām rakstu nodošanai vai publicēšanai, un paļāvāmies, ka pats A.Andžs kādā brīdī dos ziņu.
Taču liels bija pārsteigums, uzzinot, ka portālos TVNET, jauns.lv, apollo.lv izplatās Valsts policijas lūgums palīdzēt A.Andžu meklēt. Visvairāk izbrīnīja informācija, ka pēdējoreiz redzēts 9, it kā tas būtu bijis no rīta, izejot no darba Rīgā, Cēsu ielā, un vairs neatgriežoties. Tiesa, pēc sarunas tās dienas vakarā varēja izsecināt, ka A.Andžs attiecīgajā darbavietā vairs nevēlas strādāt sakarā ar vēlmi pārcelties uz citu pilsētu.
Mums izdevās sazināties ar ģimeni un arī uzzināt par darba devēja liecināto. Sirsnīgs paldies visiem viņa draugiem, paziņām, arī bijušajiem kolēģiem, kas pēdējo dienu laikā sniedz ziņas par A.Andžu, kas palīdz likt kopā informāciju kā ''puzli'', un varētu palīdzēt šķetināt pavedienus, analizējot iespējamos scenārijus, kas varētu būt bijis atgadījies. Ļoti ceram galvenokārt uz aktīvu Valsts policijas iesaisti, vadot norūpējušos brīvprātīgos meklēšanā.
Gadījumā, ja esat kaut kur redzējuši A.Andžu kopš 11.jūlija, lūgums ziņot Valsts policijai: 110," aicina Tuvumā.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:12

Jaunākās diskusijas